TERCER ENTRENAMENT CHALLENGE

dilluns, 7 de març del 2016

Hola companys, ens tocava fer una altre apretadeta més de les previstes fins el 10 d'Abril.

La sortida prevista pel Trekman era d'uns 80 Kms.,que tot s'ha de dir, en un terreny trencacames com el triat,  el mal de cames i petiment final estava sens dubte assegurat.
Sortim per Can Draper cap a Vallgorguina i d'allà pujada directa a la Casa Nova per escalfar-nos bé i empalmar amb el GR92 sense tocar pista per anar a la zona del Corredor.
El ritme es lleuger i sense parades, a més el mestre Pla està tastant una Scott 27'5 Plus Eléctrica i el tenim darrera apretant :-):-). En pujada cap problema i en baixada menys encara. Una joguina per gaudir molt i petir el just i necesari.
Agafem direcció al Far i al corriol de baixada ens trobem de front amb una bona colla taronja; son Els Cabres del Montnegre que estan agafant gana per esmorzar de taula...a nosaltres avui ens toca "barretas, platans y sucedaneos" que encara tenim molta feina.
Creuem per Can Bordoi i una mica abans de la Torrassa del Moro, doble gir a la esquerra i avall a gaudir dels espectaculars trams de baixada del Dragon Kahn, marcant alguns PR gràcies al bon estat del terreny.
Al creuar l'asfalt, veiem pasar la cursa de Les Franqueses que van a tot gas cap al Collet.
A Dosrius, al Safareig fem un pit stop, omplim bidons i afegim un bon café que el cos agreiex.
En Pla s'en torna a Sant Celoni i nosaltres a pujar de nou, cap a Canyamars, on coincidim de cara amb La Transmaresme, pel que descartem per seguretat la variant de pujada que acostumem a fer fins la Creu de Rupit, perque ells baixen per allà. Res, seguim amb tots ells per la tipica pujada de les bardisses. 
Per ells es el Km.44; per nosaltres el 41.
Arribats a dalt girem a la dreta i comencem a baixar pel divertit corriol direcció Lourdes d'Arenys on tenim la incidència del dia: en Trekman es queda sense pastilles de fre, el que complica seguir fent variants i corriols a risc d'acabar trencant-ho tot o de deixar-se les dents pel bosc. 
Fem mitja volta, arribem de nou a la Creu de Rupit, i ja a buscar la Casa Nova, on baixem fins Vallgorguina. Una Hipica com ultim pujador del dia i la despedida per la baixada del Gran Canyon fins Can Valls i els platans.
Ruta molt variada, divertida i dura, d'aquelles que et deixen les cames fines, fines, per un terreny excel·lent en un dia solejat i amb fred acceptable.
Al final ens cauen 60 kms., i uns 1600 mts. de desnivell acumulat en poc més de 4 hores de sillin. Tot suma per tots nosaltres i en especial pel Suso i en Jordi Palacios que tenen la Volcat a tocar.
NdR com ens faltaven en Blai i en Casellas, la resta no em fet ni una foto. Massa feina en pedalar....
Salut. 

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite