A VOSALTRES, ELS PARTICIPANTS

dimecres, 18 de maig de 2016

La XII TERRA DE L’AIGUA-TURÓ DE L’HOME us vol donar les GRÀCIES per haver participat en aquest repte, que desde fa un any va començar a reiniciar-se al prendre el relleu dels companys del C.C.Riells.
No era fàcil, ni tornar al calendari, ni portar-ho endavant lligant els molts i molts detalls que requereix una prova cicloturista. A nivell esportiu tampoc era senzill, tant pels que veu fer cim com els que ho vareu intentar: el desnivell acumulat fins a la estora del Turó de l’Home donava respecte. Afortunadament vem tindre un dia assolellat que va permetre gaudir de colors i dels paisatges del Massís del Montseny. 
Agraïm la vostra confiança amb nosaltres, el vostre comportament durant la prova, amb els col·laboradors i voluntaris, així com pel respecte amb l’entorn protegit a més de la precaució al circular per les carreteres obertes.
També la vostra paciència i comprensió per les errades que van afectar a alguns de vosaltres. Treballarem per que la Marxa creixi amb tots vosaltres, corregint aquestes coses i prenent nota dels suggeriments de millora que ens heu fet arribar i que ens podeu seguir enviant al mail del nostre club info@ccsantceloni.com.
També estem satisfets per totes les paraules i mostres d’agraïment que ens han arribat al llarg d’aquests dies, uns missatges que ens donen la força per seguir treballant en mantenir La Terra de l’Aigua-Turó de l’Home dins del calendari com a una de les marxes on tothom es senti com a casa, gaudint d’un recorregut dur i espectacular com pocs.
Us esperarem per la propera Edició de la Terra de l’Aigua-Turó de l’Home, aixó no s’atura.
Aprofitem també per convidar-vos a tornar a aquest privilegiat territori a mitjans de Novembre, aquest cop però, amb les rodes de tacos per la XVII Edició de la espectacular MontnegreBTT.
Un cop més, GRÀCIES!
La Junta.

Socis