A VOSALTRES, ELS PARTICIPANTS

dimecres, 18 de maig del 2016

La XII TERRA DE L’AIGUA-TURÓ DE L’HOME us vol donar les GRÀCIES per haver participat en aquest repte, que desde fa un any va començar a reiniciar-se al prendre el relleu dels companys del C.C.Riells.
No era fàcil, ni tornar al calendari, ni portar-ho endavant lligant els molts i molts detalls que requereix una prova cicloturista. A nivell esportiu tampoc era senzill, tant pels que veu fer cim com els que ho vareu intentar: el desnivell acumulat fins a la estora del Turó de l’Home donava respecte. Afortunadament vem tindre un dia assolellat que va permetre gaudir de colors i dels paisatges del Massís del Montseny. 
Agraïm la vostra confiança amb nosaltres, el vostre comportament durant la prova, amb els col·laboradors i voluntaris, així com pel respecte amb l’entorn protegit a més de la precaució al circular per les carreteres obertes.
També la vostra paciència i comprensió per les errades que van afectar a alguns de vosaltres. Treballarem per que la Marxa creixi amb tots vosaltres, corregint aquestes coses i prenent nota dels suggeriments de millora que ens heu fet arribar i que ens podeu seguir enviant al mail del nostre club info@ccsantceloni.com.
També estem satisfets per totes les paraules i mostres d’agraïment que ens han arribat al llarg d’aquests dies, uns missatges que ens donen la força per seguir treballant en mantenir La Terra de l’Aigua-Turó de l’Home dins del calendari com a una de les marxes on tothom es senti com a casa, gaudint d’un recorregut dur i espectacular com pocs.
Us esperarem per la propera Edició de la Terra de l’Aigua-Turó de l’Home, aixó no s’atura.
Aprofitem també per convidar-vos a tornar a aquest privilegiat territori a mitjans de Novembre, aquest cop però, amb les rodes de tacos per la XVII Edició de la espectacular MontnegreBTT.
Un cop més, GRÀCIES!
La Junta.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite