XVII MONTNEGRE BTT, GRÀCIES AMICS!

dilluns, 14 de novembre del 2016

Després del treball amagat de 4 mesos i la intensitat d'aquesta ultima setmana, la MontnegreBTT 2016 ja ha passat.
La satisfacció majoritària de tants de vosaltres al village de l'arribada, son per nosaltres el millor premi a tota aquesta feina. Agrair-vos la bona resposta i confiança desde el primer moment en que varem obrir les inscripcions, el bon comportament general amb l'entorn, la nostra gent i com no, el bon humor de tots que sempre va associat a aquest adictiu esport.
 


Dels voluntaris i col·laboradors del Club, no se que dir, la veritat, heu fet una feina collonuda, i ho tinc que dir així, una feina que no es paga amb diners, perque senzillament no te preu.
Del grup d'entrega de dorsals i d'intendència que ha funcionat com un relotge, a la cinquentena de ciclistes i amics del Club distribuits pel recorregut, als avituallaments, al servei de cronometratge, a la Creu Roja, als col·laboradors comercials del Village, fins al speaker que us rebia a meta i no va callar fins a les 2 de la tarda, gràcies a tots.

Per La XVIII MontnegreBTT...el senglar ens guiarà, de moment per aixó s'en ens va de vacances.

Salut i pedals.


1 comentarios:

Noe SLopes ha dit...

Enhorabuena a todos. Año tras año haceis un trabajo tremendo, un trabajo que casi nunca se vé, quitando horas proprias y a la familia para involucrarse en la organizacion de un evento de manera que en el dia, todos los participantes puedan disfrutar a tope.
Muchas gracias por vuestro trabajo y tambien a todos los voluntarios que sin ellos eso no seria posible.
Hasta la proxima edicion!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite