LLICÈNCIES I QUOTES 2017

dijous, 5 de gener de 2017

Bon dia i Bon Any a tothom, ja hem obert els tràmits per fer les llicències d' aquesta temporada.

La Ciclourista RFEC-UCI a 110'00 € (ens cubreix a Espanya i proves UCI europees) i la FCC 95'00 € (sols Catalunya i proves FCC) son les més aconsellades per la majoria de nosaltres, a excepció de les de competició que ja tenen les seves correponents.


A la web de la Federació www.ciclisme.cat , en l'apartat https://www.ciclisme.cat/documentacio/llicencia teniutota la info

El procediment es accedir a la vostra fitxa personal de soci desde www.ccsantceloni.com i marcar la sol·licitud de la llicència en el llistat que us apareix a sota.
En el pagament també hem de sumar la quota de soci d'enguany (15'00 €) i s'ha de fer per transferència directament al compte del Banc Popular del Club Ciclista Sant Celoni.  
Es a dir, per la llicència Cicloturista RFEC-UCI l'ingrès haurà de ser de 125'00 €.
Per la llicència Cicloturista FCC, limitada a proves de Catalunya, l'ingrès haurà de ser de 110'00 €

Per altra banda, aquest any 2017 les quotes de soci ja NO es faran domiciliades degut a retorns, duplicacions, gestió e impagaments que ens han ocasionat gastos extres al Club excesius en una quota anual d'un import tant petit.
Per la tramitació de la llicència s'haurà d'estar al corrent de la quota de soci.

Com informació complementaria, la llicència federativa ens dona cobertura sempre que anem pujats a sobre de la bici, fem el que fem.
Avisar que les llicències de Triatló, Montanyisme, Excursionisme,etc.etc. tenen cobertures diferents i no son vàlides en moltes de les proves en les que participem, siguin de BTT, Cicloturistes o altres obligant-nos a tramitar la llicència de dia.

Respecte a les assegurances de la llar o d'altres tipus, atenció amb la lletra petita i les cobertures especifiques de Responsabilitat Civil i/o danys propis en casos d'accident o caigudes en bicicleta tant per carretera, muntanya, a prop o lluny de casa, en sortides habituals....no sempre es el que sembla.

Salut i pedals companys, benvingut el 2017!!!

NdR.: Per qualsevol dubte, mail del club, wattsapp, telf. amb el Secretari (J.MªPla) o amb el tresorer (Carlos "cunyao").


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite