PRIMER D'ABRIL: RESUM D'ACTIVITATS

dilluns, 3 d’abril del 2017

Hola a tothom, primer cap de setmana d'Abril amb molta activitat general dels socis del C.C.Sant Celoni.

Dissabte dia 1 sense por pel dia insegur i el mal temps que podia arribar en qualsevol moment, la colla dels GTi van anar cap a la zona de Sant Miquel del Fai i Collformic.115 kms.
També dissabte vem tenir representació a la Gran Fons Cambrils Park i els seus 180 kms. i 3000 de desnivell. No van tindre pluja però "corrent d'aire" no els va faltar. Bona feina companys!

Ja Diumenge amb el matí ben fresc, carreteres humides però sense pluja, i esperant la sortida del sol, la colla de carretera va pujar a Sant Martí Sacalm, una ruta de 125 kms. de bon fer, maca, esmorzar complet i sense incidències, com ha de ser.
En BTT el grup dels Cabres guiats pel Trekman van anar a coneixer millor la zona de Pandora amb la seva corresponent paradeta a esmorzar.
També a altres del Club s'ens va girar feina a la 6ª Marxa Cicloturista Ports del Maresme, ben organitzada per la gent de Munt Bikes (105 i 140 kms.), amb un recorregut que combinava Maresme i Montseny ben conegut per tots nosaltres.

Un altre punt d'activitat era la Duatló de Sant Celoni, organitzada pel Club Triatló Baix Montseny en el seu format de 5 km.+19 km. BTT+2'5 km. on també van trobar-se molts companys gaudint de la prova.

La primavera ja es aquí, dies més llargs, millors temperatures i calendaris plens d'activitats. L' Strava ja fa dies que treu fum...però com sempre, "ningú entrena".

La propera setmana, més i millor.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite