TERRA DE L'AIGUA: CRÓNICA DE L'ORGANITZADOR

dimarts, 9 de maig del 2017

Es divendres a mitja tarda quan un grupet del Club prepara les bosses del corredor, es fan les ultimes compres, es puleixen detalls, i es fa la distribució dels controls. A les 10 de la nit ens retirem, no per gaire temps perque dissabte queda feina (marcatge del recorregut, revisar la logistica d'avituallaments, indicacions de seguretat a controls i voluntaris) a més de la entrega previa de dorsals. Però, com som ciclistes, no hi ha res millor per "descomprimir-nos" que robar 3 horetes per sortir a pedalar a primera hora, que menys!. El dissabte ens a volat, son quarts de nou de la nit que tanquem el xiringuito, amb tot practicament a punt pel diumenge.

Diumenge 7 de Maig, 6'00h del matí, la Marxa Terra de l'Aigua desperta: cel blau, temperatura fresca i el Turó de l'Home ja es perfectament visible.

A dos quarts de set ja tenim als Mossos de Trànsit i a alguns participants ja esperant per recollir el dorsal. Mentres, van arribant els imprescindibles voluntaris i col·laboradors que rapidament preparen els vehicles dels 4 avituallaments, les taules d'entrega de dorsals, l'arc de sortida/arribada.
Els amics de DSport ja preparen la carpa, les estores de crono i control de pas perque tots quedeu fitxats. Arriba també la Guàrdia Urbana i la gent de Creu Roja Baix Montseny que també vetllaran per tots.
Al Joan, l'speaker, encara el tenim callat per no emprenyar a posibles veïns que van anar a dormir tard, fins que sigui imprescindible. Després ja no callarà fins l'arribada de l'ultim participant.
Al voltant de les 7'00h. la Remei ja us està preparant el café calent de benvinguda, acompanyat de croissants de xocolata i pastes seques, una petita ajuda quan es matina un diumenge a aquestes hores.
També apareix l'amic Gonzalo de Fotoscursa, motxila a la esquena, estris de fotografia i la inseparable gorra que ja volta per la zona capturant imatges de l'ambient previ a la sortida. Més tard us el trobare-ho mig amagat en alguna cuneta fent les millors fotos de tots vosaltres dins d'un entorn impresionant com es el Montseny.
Comença la entrega de dorsals fins pocs minuts de les 8'00h. Uns consells de seguretat per tothom, i a les 08'08h. el Regidor d'Esports de Sant Celoni dona la sortida.
Vehicles d'acompanyament, Mossos, avituallaments i controls situats. Es ara, en ple territori Montseny pur i dur, quan comença el ball...
Mentre esteu pujant Collformic, arrenca la barbacoa del Restaurant-Hípica Can Marc per fer la brasa pel dinar, com també el servei de massatges dels alumnes de la Universitat EUSES, que monten les camilles i es preparen per l'arribada del primers de la curta.
Pels de la llarga, el cim del Turó de l'Home no està quiet i a partir de les 11'30h. ofereix el seu particular coctel de benvinguda preferit: una mica de vent, una nuvolada i 8ºC de temperatura.
Ell sempre ens vol recordar que som a 1.700 mts. Per sort no ha deixat caure la boira, un altre dels seus ingredients bàsics per donar la benvinguda als "invasors".
Baixada del cim fins al Pavelló, converses, salutacions, anècdotes, sorteig de premis, photocall, selfies, menjar, cervessa, riures, cansament, dutxes, agreiments, felicitacions, sugerències...
Ja son quarts de sis de la tarda, tot recollit, tot endreçat, cap incidència ni accident.
Anem cap a casa, la XIII Edició de La Terra de l'Aigua-Turó de l'Home ha acabat.

Gràcies a tots per la confiança, pel vostre comportament a les carreteres i pel tracte a la nostra gent, de veritat. Ha estat un plaer.

Salut i pedals, companys. Us esperem al 2018!!!
Joan Garcia
President del C.C.Sant Celoni

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la feina tan ben feta! Es nota que hi poseu totes les ganes i moltíssima il.lusió! Per mi ha estat un veritable plaer haver participat en aquesta Terra de l'Aigua 2017 on es va respirar un ambient 100% ciclista!! Gonzalo Rodríguez - FotosCursa

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite