MONTNEGRE BTT 2017: GRÀCIES A TOTS

dilluns, 13 de novembre del 2017

Se que ens repetim cada any, però despres d'aquesta intensa setmana com resultat final d'una feina que sempre comencem a finals d'Agost, ha estat un plaer tancar la 18ªEdició d'una de les proves més veteranes de la zona, amb bona participació i sense incidències importants.


Primer, moltes gràcies a tots els bikers participants; pel civisme, pel bon rotllo de tothom, pel bon tracte amb els nostres voluntaris i col·laboradors i com no, per respectar l'entorn privilegiat que tenim en aquesta zona.
Demanem disculpes als 30-40 que us veu saltar una cruïlla a 90º de baixada, que tot i estar ben marcada, el lloc requeria per part nostre haver situat un control de reforç, cosa que vem solucionar rapidament perque no afectés a més participants. 

Volem agrair també la bona feina feta tota la intendència, la gestió dels avituallaments, els nostres controls, la colla de les bicis elèctriques que tancaven i desmarcaven circuit i l'speaker que ens va acompanyar de primera a ultima hora donant més ambient i comunicant totes les infos de la Organització.
Menció especial també per la gent de Donda Bikes, sempre plenament implicats amb la MontnegreBTT i a la gent de Munt Bikes disposats a ajudar-nos i fer més gran aquesta prova.

No es volem oblidar de la Creu Roja, del recolzament que tenim del nostre Ajuntament de Sant Celoni, la Guàrdia Urbana, la Diputació de Barcelona i el Dpt., Gencat-Dpt. de Territori, a més de propietaris i colles de caçadors.

Ara La Tribu del C.C.Sant Celoni ens prenem un descans, i si tot va bé, tornarem el 2018 per fer-vos patir i gaudir a parts iguals. Així entenem la BTT, així es el nostre territori.

Repeteixo, ha estat un plaer amics! Ens veiem pel camí.

Salut i pedals.


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite