RESUM DEL PRIMER CAP DE SETMANA DECENT

dilluns, 21 de maig del 2018

Hola a tothom, l'activitat de la gent del Club ha anat bastant millor aquests dies, molt més aprofitables, amb bones temperatures i matins decents.
La ruixadeta de cada dia ha caigut, però al menys s'ha fet pedalat segons el previst.

Dissabte un grup van anar a fer la ruta de Tossa-Sant Grau costat mar, tornant per Llagostera. Uns 135 km. ben fets i de bon rodar.
Un altra gupeta, 70 kms. fent la volteta tradicional a Marina i aprofitant per veure l'ambient previ de l'Ironman Internacional de Calella.
També dissabte l'Àngel Maestro i en Joan Tijeras junt amb altres companys, es guanyaven la closca de vieria a l'arribada a Santiago de Compostela. Una setmana pedalant més de 100 kms. cada dia i peregrinant de Roncesvalles fins el Obradoiro. Felicitats companys!

L'Albert Marrodán un habitual de proves BTT de llarga distància, s'ens anava a Cantabria a passar una estona als 10000 del Soplao; res 165 kms., 5000 mt. de desnivell i unes 10 hores de feina. Moral i cames que tenen alguns cracks que tenim per aquí.

















Un altre que també te moral, cames i tècnica, l'Edu, QUE s'ens anava tot el finde a La Escanyabocs de La Seu d'Urgell, prova que combina activitats d'aventura el dissabte i una marxa BTT de 60 km. i 2300 mt. de desnivell acumulat el diumenge.
Els saltamarges del Team Donda Bikes, d'entreno a Arfa per preparar la següent prova de la Copa Catalana d'Enduro a principis de Juny.
També s'han vist imatges d'una trobada "furtiva" de senglars per territori Palestrins...quin perill que tenen alguns :-) 

Pel que fa a la sortida de Club uns 25 de colla que, a excepció d'alguns que van escorçar ruta, la resta vem pujar fins S.Marti Sacalm tal com estava previst. Aixó si, no espereu trobar cap "descansillo" en els seus 8'3 kms. d'ascensió i sempre amb una mitja mantinguda entre el 7 i 8% per km. 125-130 kms. i més de 4 hores  mitja de feina de bon rotllo i catxondeo.

Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite