RESUM D'ACTIVITATS WEEKEND 9-10

dimecres, 13 de juny del 2018

Hola a tothom, per fí un cap de setmana sense mullar-nos, sense fred, ni sense fer canvis en les sortides previstes.

En fi, dissabte a les 7'30h. una dotzena vem anar cap a la Ermita de Sant Grau, pujant desde la banda de Llagostera. A Llagostera en Rafa i en David tornen enrere per obligacions familiars.
El dia espectacular, les vistes baixant cap a Cala Salions i la ctra. de Tossa es l'encant principal d'aquesta ruta. Parada a omplir bidons i forces a la benzinera de Lloret on, a partir d'allà per si no teniem prou, el nostre amic Eolo es va dedicar a matxacar-nos fins Sant Pol; una sort anar en grup i entrar a relleus.
Els 130 kms. els 1600 mt. de desnivell en 5 horetes de sillin, amb el vent de cara ens va deixar tocats de"muslitos", però precisament dies així amb bona companyia, bon temps, sense incidències i que arribes cansat, son dels que omplen molt.

Una estona abans, a les 6'00h. del matí ja teniem pedalant al randonneur JMPla, fent la Brevet de 400 kms. que, sortint de Granollers, passant per Sant Sadurni de Noia, pujar fins Ripoll i tornar per Girona, fins Granollers de nou. Despres de 12 hores i 5.000 mt.de desnivell, els problemes fisics d'un company del grup, els va obligar a plegar al Km.266.

El grup de diumenge, per fi va poguer arribar fins Granollers de Rocacorba, una volta rodadora per bones carreteres i la espectacular Vall de Llémena fent Les Serres i el Mas Llunés. Amb l'ajuda de varies màquines de tren que tiraven de la colla, els quasi 150 kms. d'aquesta volta es van fer a una mitja de 30 km/h. Com diem sempre, "no estais mal pa la edad que teneis, companys".

També diumenge en Yogui acompanyat del Palacios (el Mortirolo Men) van estar pujant i baixant fent Montseny's i Turó preparant la propera QH. Res, 120 kms. i prop de 3200 mt. de desnivell. Aixó es fa sense esmorzar....:-)

Com cada any, no podiem faltar a la KDD BTT de la colla dels Macumbikers.
Més d'un centenar de bikers ens vem dividir en curta i llarga (19 i 30 kms.) sempre pels espectaculars reconets del Montnegre i els voltants d'Olzinelles.
Un esmorzar final de germanor al Club Tenis Montnegre, va rematar la bona estona passada pel recorregut i pel bon ambient entre amics i coneguts. Felicitats per la organització Macum's!!!

Salut.


1 comentarios:

joemill00077711 ha dit...

There is noticeably a bundle to learn about this. I assume you made sure nice factors in features also. casino bonus

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite