El proper dissabte 7 de juliol tindrà lloc una activitat popular d'inauguració de la Tourdera

dijous, 5 de juliol del 2018

El proper dissabte 7 de juliol tindrà lloc una activitat popular d'inauguració de la Tourdera al Pont Trencat, a cavall entre els municipis de Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni i Vallgorguina, amb caminades i passejos en bicicleta, que acabaran amb una activitat festiva al Pont Trencat amb música en viu i tapes.

Després de la posada en funcionament de la ruta de la Tordera en onze municipis, els ajuntaments del Baix Montseny estan preparant una activitat festiva que serveixi com a acte de presentació de la ruta a la ciutadania.
És per aquest motiu que el dia 7 de juliol s'organitzaran diferents sortides a peu i en bicicleta des de diferents punts del territori i que acabaran al Pont Trencat, a Santa Maria de Palautordera.



Qui vulgui fer el recorregut en bicicleta la sortida serà a dos quarts de sis de la plaça de l'Estació de Sant Celoni i anirà fins Les Llobeteres i el Pont Trencat. Qui ho faci des del poble de Montseny la sortida serà a les sis de la tarda i s'anirà directe al Pont Trencat.

Qui es decideixi per fer el recorregut a peu els punts de sortida seran a La Batllòria, Vallgorguina (plaça Mn. Narcís Saguer La Bàscula), Sant Celoni (plaça de l'Estació) i Santa Maria de Palautordera (plaça de la Vila). Tots els recorreguts acabaran també al Pont Trencat on es trobaran tots els veïns del Baix Montseny.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite