RESUM D'ACTIVITATS DEL PERSONAL: WEEKEND A FULL

dilluns, 30 de setembre del 2019

Hola a tothom,
Cap de setmana amb molta activitat de la gent del Club, repartida per aquí i allà, perque pros no tindrem, però globeros-pro i força penya amb ganes de conseguir reptes, no ens falta.

Dissabte vem coincidir una bona grupeta per fer una sortida betetera autèntica i exigent per territori "manolo". Alguna parceleta, alguna depilació ecológica però res més. Catxondeo i gas a la burra que es del que es tracta.
Diumenge a la sortida de Club per carreteres del Gironés i La Selva, també es va montar un bon pelotón i un bon esmorzar.

A la CBR de Puigcerdà, l’Àlex, un tipus que fins no fa gaire, quasi no baixava una vorera, portava desde dijous gaudint per tot el “territorio Hermida”, prova en la que
va cumplir perfectament. Felicitats!

El cuarteto habitual dels “mortirolos”, s’en van anar a Lloret a la Epic Costa Brava de Btt de Lloret.

A la Selénika 2 randonneurs de la btt com el Juan Valle i el Pedro van fer de les seves. Només faltava per Navarcles el tercer ilustre, l'Albert Marrodan, que encara el tenim de recuperació.
De les colles properes també hi eren alguns B&Greens i varis Macumbikers.

A Cingles de Llèmena la parella de picats Edu i David van anar a buscar senglars i sembla que el David va tindre èxit i es va trobar un especimen....
A destacar el 19é lloc del Tirilles, que aquest any està finet, finet.

A prop d'allà, a Girona, es feia la Gerundona road , marxa cicloturista per les fèmines on la Gisela i amb escoltes de luxe, tot s'ha de dir, també va gaudir lo seu.

Finalment en Bernat (Team Donda Bikes), aquell nen tant calladet de petit, ens ha crescut bastant i diumenge va aconseguir el subcampionat de l'Open d’Espanya Junior disputat a Arrasate-Mondragon (Guipuzkoa).Enhorabona!!!

S'apropen altres guerres, com LaTramun, una prova de pur BTT per excel·lència on també tindrem companys i amics fent servir la "tija pija".

Per altre banda, amb les inscripcions ja obertes fa uns dies, continuem avançant amb les feines de preparació de la XX Edició de la MontnegreBTT, aquest any versió XL per celebrar tants anys de donar a coneixer el nostre jardí a multitud de bikers que han passat per Sant Celoni.
www.montnegrebtt.com

Res més, seguim que ja es molt!!!
Salut.





On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite