CRÒNICA SORTIDA DISSABTE 23 OCTUBRE 2010

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Ens trobem davant dels Municipals a dos quarts de vuit del mati, es fosc, en Francesc en Sergi i en Xampi aviat marxen, dons ells van amb les rodes grosses i no han de passar per la carretera.

Quedem una colla de set, L’ Amadó en Jordi de Palau en Pitu l’Oscar l’ Ignaci en Ramon Pinyol i Jo.


Hem de fer temps, dons escara es ben fosc i no estem per sortir encara, la fem petar una estona i prop de les vuit a tren d’alba sortim amb direcció a Hostalric.
El Sol ja s’ endevina i nosaltres amb una bona formació de dos per el boral de la carretera anem fent el primers quilometres del matí.


Anem per Maçanet i trobem una bona estona de boira, les ulleres s’entelen i de tant en tant em de passar-hi el guant per netejar-les.

Portem un bon llum al darrera i ja que vaig vestit amb el paravents groc amb reflectants, miro de anar amb l’ultima posició per ser mes visibles per els cotxes que ens passen.

Maçanet, Sils, Riudarenes, Sta. Coloma, ja fa estona que em sortit, i la gana apareix ens els nostres estomacs, de cop i volta el primer comentari del dia que ens fa riure per sota el nas ( A veure si anirem ha esmorzar a Andorra ).
Arribem al lloc programat de Sant Dalmai i cadascú demana el que més li agrada, el primer demana ( Portem set o vuit talls de cansalada i dues llesques de pa amb oli) la senyora es queda una mica sorpresa, dons no sap si vol realment això o es producte del cruiximent del estómac del Ignasi.

A la sortida del esmorzar anem cap a Brunyola, poble famós per el seu pessebre vivent, per els borals de la carretera molts de cotxes de gent que deu estar buscant bolets. Per cert que per les nostres contrades, zona del Montseny i Montnegre, aquest dies no es pot ni aparcar de tants de cotxes que hi han a tots els camins i caminets. El bolet mana.


Sense més arribem a Hostalric, per Coll de Norri, Breda i Gualba arribem a casa a prop de la una del migdia.

Son dies de pocs invents, dons es temporada baixa, però ens ho pasem prou bé tan sols per el fet de llevar-nos al mati i sortir amb els companys a fer un tom, amb esmorzar inclòs.

En Joan està operat i ha anat tot perfecte, sembla que li han posat una ròtula Pinarello de última generació.
Ja us podeu anar preparant la locomotora està al taller, però tornarà.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite