Territori Puigcerdà

dilluns, 4 d’octubre del 2010


Aquest diumenge passat es va celebrar a Puigcerdà la VI edició de la marxa BTT Territori Puigcerdà i el club ciclista Sant celoni hi va estar present representat per el joan Cabrera i jo mateix (Edu) ,una bonica marxa de 57 km que transcorre per corriols i pistes de la Cerdanya. Sortida a les 8:30 amb un ambient frescot, sortida ràpida per bona pista fins a Alp on començava la part més exigent de la marxa, 13km de forta pujada per creuar masella i seguir pujant a buscar el bikepark de la Molina. Baixada fantàstica per corriols espectaculars amb trams molt rapids i altres més tècnics fins arribar a l'Estació de tren de la Molina. Allà començava la 2a pujada més suau que l'anterior però força prolongada, és aquell punt on les forçes ens començen a abandonar i el sol pica amb força, un cop dalt ja només falta la gran baixada de pedres 3km de pedres que et deixen els braços fets pols. Un cop al pla de la cerdanya i sembla que ja estigui tot fet encara falta l'última sorpresa. Una dura rampa de 200m amb més del 25%d dsnivell per arribar a la plaça del campanar, sort dels ànims de la gent que sinó..... .

A nivell esportiu el Joan es va perdre en un creuament i li va costar molt de temps retrobar el camí va acabar en la posició 101, jo vaig tenir més sort hi vaig acabar 7è.

Els 2 coincidiem en què tot i que sigui una marxa dura val la pena tan a nivell de paisatges com de camins i corriols, a veure si l’any vinent s’anima algú més.

Salut i km

1 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Te pinta de estar molt bé aixó.
Edu estàs que et surts!!!
Diumenge pasat el 144 a la Selènika i aqui dels 10 primers. No està gens malament, no. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite