brevet 200 qms a granollers diumenge 18 de març

dimecres, 21 de març del 2012




Sortim a les 7 de Granollers acompanyats per la policia municipal, anem per les rondes fins enllaçar amb la C-35, el pilot ja s’ estira i es formen diferents grups, en el que jo em trobo hi ha el Joan Traval l’ Albert Marrugan en Pepe Garcia, i el seu fill Francesc Garcia, també hi ha diferents coneguts d’ altres contrades.
El ritme es prou fort, però en mig del pilot ho si sen còmode, dons sols estan atents n’hi hi ha prou per aguantar roda.

Els quilometres passen ràpidament i arribem a Sta. Coloma amb 1 hora i 43 minuts, poc abans de arribar al primer control de Vilobí un raid de un ciclista surt volant per sobre el pilot i em dona al meu casc, sense conseqüències, (una cosa molt curiosa).
Segellem el carnet de ruta i evacuem la bufeta, de nou a tota màquina cap a Sant Dalmai, L’ Estanyol i per Bonmatí on trobem alguns companys perduts cap a Les Serres on ja amb les pujades cada un agafa el seu ritme breveter per anar sumant quilòmetres, que al final es el que conta.
El vent a la zona de Llémena ja comença a molestar una mica, però no pas gaire.
Segellem a la benzinera de Les Planes i aprofitem a menjar un entrepà i una coca-cola, aquí ens trobem amb els companys i organitzadors de Granollers en Juan Zarrias i en Ramiro que el passat estiu varem fer la Paris Brest Paris junts.

En Pepe en Francesc i jo anem tirant cap a Anglès i pugem Osor cada un al seu ritme. A Sant Hilari segellem de nou i dinem una mica per seguir per Arbucies i Breda on ja el vent comença a empipar força.

Des de La Batlloria fins a Granollers el vent i els quilòmetres acumulats ja pasen factura, però a un ritme sostingut arribem a Granollers .
Han estat 7,26 hores de pedalar amb els companys, hi hem estat en total unes 8 hores i mitja, el promig sense contar les parades ha estat de 27,4 qms/h. Que per nosaltres ja es satisfactori.
Al control d’ arribada hi comprem la medalla commemorativa i anem cap a casa que ja es hora.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite