CRÒNICA DE S.MIQUEL DEL FAI

diumenge, 11 de març del 2012




Hola a tothom,
avui la quincena de colla hem anat a pasar el matí i a donar pedals sense fer exhibicions ni l'animal per la zona de S.Miquel del Fai (racó dominguero per excel·lència quan erem petits), perque apart d'alguns, la resta estem iniciant la temporada de circular per lo negre i encara falta una homogeneitat i kms. en el grup.
La tònica del dia climatologicament parlant, sense variacions; fred tipic celoní i despres més caloreta, però no tanta com havien previst. Perque no falti cap ingredient, un aire fresquet i constant de cara, ens ha acompanyat tot el matí.
La parada d'avituallament on sempre, al bar de la plaça de S.Feliu de Codines on també hem coincidit amb una Mitjà Marató i hem vist la sortida directament completada per una banda de percusió que donava l'ambient canyero.
El trencacames de Cànoves-Samalús, la pujada a S.Feliu de Codines, la de S.Miquel del Fai (del 8 al 10%) i el nostre estimat Collformic, han fet treballar als canvis i a les cames per acabar sumant casi 110 kms. amb 1800 mts. de desnivell, que no està malament per ser començament de Març. Molta salut.

2 comentarios:

rafel verges ha dit...

Molt bon ambient. Companys genials !!. Molt bon dia i molt bon "rollo". Ganes de repetir. Que tingueu una bona setmana.

Joan Garcia "rally" ha dit...

Aixó no falta mai. Fins diumenge!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite