CRÓNICA BTT: ARENYS MIX

dissabte, 3 de novembre del 2012

Hola a tothom, avui dissabte amb el bon regust de boca que el Open d'Arenys de Munt ens va deixar als que vem participar, hem volgut compartir amb altres companys algun tram de la pedalada, combinant a més, amb d'altres que ja coneixem i així completar una bona sortida.
D'inici, marxem per Olzinelles, Vallgorguina i pujada a Casa Nova. D'allà, corriol d'enllaç que ens porta molt a prop de La Creu de Rupit, on prendrem un divertit i llarg corriol de baixada fins Lourdes on tocava l'avituallament oficial.

Després de les galtes, butis, truites i materials varis, creuem Arenys de Munt i de nou tornem a pujar, ara direcció a la Creu de Canet, pel mateix lloc que la cursa, però ja sense arribar a la propia Creu, ja que agafem un bon corriol de baixada que ens portarà a la ctra. molt a prop de S.Iscle de Vallalta. Fem 200 mts. d'asfalt i ja hi som....a partir d'aquí afrontem la llarga pujada fins Cal Paraire i el GR92, on alguns ja buscaven un telesilla per superar els ultims desnivells. 

Ens colem per les conegudes pistes i camins interiors fins Can Valls i arrodonim el tema per Can Draper amb uns sprints finals que ja son costum de la casa.
Finalment uns 50 kms., unes 4 hores i casi 1.400 mts. de desnivell acumulat. Salut.  

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite