HOMENATGES I GUARDONS RANDONNEURS

diumenge, 11 de novembre del 2012

Ahir dissabte, després de treballar per la MontnegreBTT, ens tocava anar a terres tarragonines a trobar-nos amb els principals Randonneurs de la Peninsula, al petit poble del Pla de Sta.Maria.
Hi havia gent present de Galicia, Madrid, València, Castelló, diverses parts de Catalunya, i nosaltres no podiem faltar, quan tenim al Randonneur per excelencia, en Pepe, a més d'en Francesc Garcia, en Josep Mª Pla, en Pitu Pujol i alguns altres que ocasionalment també pedalem en aquestes Brevets teoricament inacabables.


Com guardons personals, en Francesc Garcia i en Josep Mª Pla van recollir el Super Randonneur, que representa el haver completat les Brevets de 200-300-400-600 kms.
També en Francesc Garcia va recollir la copa per la Brevet de 1.000 kms. de Tàrrega a Santiago de Compostela. Casi ná.


Com a Club vem tindre el plaer de recollir el trofeu com el Segon club ciclista classificat d' Espanya pels 34.200 kms. sumats entre 19 socis en varies de les Brevets homologades pel Audax Club Parisien, darrera dels companys del C.C.Riazor de La Coruña que ens han tret alguns kms.


El punt fort de la nit va ser l'Homenatge que tot el mon Randonneur va volguer fer al Pepe, l'incombustible Avi, pels seus anys de donar guerra per les proves breveteres de tot tipus, com la famosa Paris-Brest-Paris, i les conegudes Flecha Ibérica, La Madrid-Gijón-Madrid, la BCN-Perpinyà-BCN, i moltes altres on sempre ha donat guerra.
http://www.santceloni.cat/9996

També es va aprofitar per presentar la Volta Randonneur Catalunya (909 kms., 11.000 mts. de desnivell i 10 punts de control obligats). La idea es tindre un recorregut permanent que es pot fer en qualsevol moment de la temporada, tant en versió Brevet (màxim 70 hores), com en opció Cicloturista (màxim 10 dies).

Salut.

1 comentarios:

ruben garcia ha dit...

Ets tot un crac Joan i mercès pel teu recolçament en la festa randonneur

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite