MALTRACTANT LES CAMES: CRÓNICA DIA 9

dissabte, 9 de març del 2013

Hola a tothom, aquest matí una veintena de colla amb bona temperatura, cel blau, uns entrenats d'altres no tant, però amb bon humor, gassss cap a la Costa Brava.
Fins Mallorquines ens acompanyen en Francesc, en Pla i en J.Cortines, que van a fer una estona de randonneur i 200 kms. pal cuerpo.Ens presentem a Llagostera amb una mitja de més de 31, que no està malament i aqui ens deixen varis companys; a la resta encara ens queda molt.
Tirem un tram direcció Romanyà, però ens desviem cap a Sta. Cristina d'Aro i decidim anar directes a S.Feliu de Guixols, on al centre clavem frens i fem la parada pastissera oficial. La calor ja es fa notar, però s'agreieix; es preferible a anar amb peus glaçats, dolors de mans i orelles i to muscular que no xuta.
Sortim de pujada de S.Feliu de Guixols direcció Tossa, parem 2 minuts a Ca La Tita, marquem el terreny i ens dividim de forma natural en varis grups. Els puja-baixa caracteristics, les vistes, el mar i la tanquilitat fan que aquesta carretera sigui tant especial...i dura per les cames.
Reagrupament a Tossa i de nou estem pujant, a més sembla que tindrem el Sr. Eolo emprenyat i de cara.
Avans de Lloret ja ho confirmem i a partir de Blanes te moments forts que ens afegeix feina extra per la musculatura, com si la ruta no en tingués prou!
L'amic Pedro te un atac brevetero, ens abandona i s'en va sol...fins Collsacreu on serà caçat pels cremats.
Hi ha bastant trànsit a la N-II fins Sant Pol, però per la ctra. interior la cosa es torna a animar i a Sant Iscle, el puny de gas es obert i ja estem trencats, alguns en tots els sentits.
Es el que te ser port puntuable del dia, encara que només sigui per l'honor. Avui l'Alan te la bonificació.
Despres del reagrupament a Collsacreu, de pet avall a buscar el premi a Ca L'Eadio, un matí dur però molt satisfactori i que ens fa sumar més kms. de qualitat per les properes batalles.
Finalment 143 kms., casi 5h30, 2 punxades i un desnivell acumualt rondant els 1.600 mts. Salut.  

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite