III OPEN MUNT BIKES

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Dia de "competition" a prop de casa nostre i per terrenys bastant coneguts, encara que sempre apereix algun reconet nou.

Ens trobem a Arenys de Munt 11 elements de la colla, que a les 9'05 h.sortim "juntos pero no revueltos" ja que com sempre edats, ritmes i nivells del moment son ben variats.
El dia acompanya, fa caloreta, els camins no estan tant secs com es podria pensar; la cosa promet.
Saludo a la Noe, amiga del Club i personatge lluitador sobre una BTT com pocs.
Els de Munt Bikes ens tenien preparat un traçat pel recorregut llarg, similar al de l'any passat i que comença pujant a la Creu de Canet. 
En general inclou variacions de camins, tecnicament de nivell mig i distret.
A La Creu de Canet la cosa ja està més tranquila , ordenada i tothom va trobant el seu lloc, tònica general en aquestes pedalades. 
Despres de baixar a S.Iscle ens fiquem en el llarg pujador direcció Cal Paraire, on els de la curta (afortunats), s'en van directes a Vallgorguina, mentre nosaltres seguim "gaudint" del GR5 amb desnivells superiors al 20% arribant fins sota del Turó Gros (La Torre del Foc) a 700 mt. d'alçada. 
Com amb el "anar fent" i petint com un gos sigui de cames o de ronyons, sempre s'arriba a dalt, ens retrobem de nou amb la desitjada baixada de premi, en aquesta zona bastant pedregosa i que empalma amb el GR92 que ve de Sant Martí.
Contents i feliços, despres de 7-8 min.de baixada i esquivar un piló de caçadors de castanyes, a Vallgorguina travessem la ctra. de Collsacreu i tornem a pujar per Can Plana cap a La Casa Nova on hi ha l'avituallament, bastant llunyà pel meu gust. Omplo bidó, prenc un gel i seguim de pujada fent un bucle afegit de puja-baixa per anar fins la Creu de Rupit, on ja prenem el divertit corriol que baixa directe a Lourdes i que serà el postre d'aquesta dura i maca pedalada. Sprint final per la Riera on hi ha la estora de cronometratge i a esmorzar la merescuda buti acompanyada per una birra, que ja toca.
Com incidències l'abandonament d'en Carles per rotura mecànica i una caiguda de l'Oscar Taragines (nou soci) que fa una mica de xapa i pintura sense consequències.
Finalment 43 distrets kms. i 1575 mts. de desnivell en 3'10 de feina que no està malament.
La propera, a casa nostre, MontnegreBTT pel 10 de Novembre.
Salut.


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite