23/5/2015 BREVET 300 KM. MANRESA

diumenge, 24 de maig del 2015


Brevet de 300 Km. De Manresa

 


Com totes les Brevets ahir en varem ajuntar una bona colla de Breveters disposats a passar el dia sobre la bicicleta.

Gent de diferents contrades que tenim la mateixa deria. Pasar moltes hores sobre el caball de ferro, titani o qualsevol altre material, però amb dues rodes i moltes ganes de compartir-ho.

Sortim de Manresa a les 6 del matí on com no els de la Penya ja ens han donat el carnet de ruta. (molt anys que fan aquesta bona feina).

Fa fred, hi mica en mica anem agafant temperatura per l’ antiga nacional que va a Berga, molts records de les llargues cues que hi he fet quant anàvem de cap de setmana a Gósol, Castellar de Riu etc.

A Berga primer segell del día, encara fa fred, son les 8 del matí.

 

Pugem cap Avià, L’ Espunyola  i per Montmajor i Gargallà arribem a la vista de Cardona.

Baixant En Carmanyola en fa alguna de les seves i es avisat que anem a pasar-ho bé no a fer carreres.

 
L’ anomenat Mariano, personatge peculiar i entranyable, a mes de força llarg,pateix en aquestes costerudes pujades de Cardona amb molt bones vistes de les mines de sal.

No en donem ni cinc cèntims per ell. Però ens sorprèn agradablement i arriba amb tota la colla a Manresa, això si amb la col·laboració del Francisco que controla el grup.

Anem per Torà, Biosca, Sanahuja hi arribem a Ponts, Artesa de Segre i Cubells, carretera de rodadors, vent en contra, no massa però prou feixug.

De Cubells ens desviem cap a Camarasa i per una carretera molt maca pasem per Sant Llorenc de Montgai cap a Gerb, travesem Balaguer i per unes carreteretes interiors per el mig dels camps amb vistes espectacularde primavera arribem a Térmens on ens espera el dinar.
 

Aquesta setmna el Jaume de Tàrrega ha fet 70 anys, en dos c.... , el paio va com una moto, i la colla li guarda una sorpresa, pastis d’ aniversari junt amb la gent que tenen la mateixa afició.

Moltes felicitats Jaume!!!

Sortim de Térmens cap El Palau d’ Anglesola  per segellar carnet de ruta a Mollerussa (prou ens ha costat, tot tancat a les quatre de la tara), cap a Golmés, Tàrrega pais del Jaume, Fonolleras, Cervera, i per Sant Ramon i Calaf arribem a Manresa a les 9 del vespre.

Hem anat força colla, uns dotze, això alenteix una mica el camí ja que hi ha mes possibilitats de punxades etx. (avui dues punxades), però compensa les xerrades amb uns i altres de diferents llocs, professions i  maneres de veura la vida que ens enriqueixen.

Ara esperem el dia 6 per anar a fer la de 600 km. De Granollers, això ja son paraules majors, en hi trobarem uns quants dels mateixos i procurarem disfrutar-ho igualment.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite