RESUM ESTIU 2018: GAS A LA BURRA!!!

dimarts, 21 d’agost del 2018

Hola a tothom, despres d'una curta primavera que ens va anul·lar varies rutes i caps de setmana sense miraments, ens va atropellar l'estiu sense avís, sense gaires kms. a les cames, amb la seva calor més intensa i nosaltres com a bons "globeros-pro" que som, ja ens vem liar a afegir bones hores de sillin.
La majoria de sortides de dissabtes i diumenges han comptat quasi sempre entre 15 i 20 companys i les furtives intersemanals entre els 5 i 10, sense comptar amb tots els entrenaments camuflats, que per cert, ja no ho son tant gràcies a Strava.

Unes de les primeres sortides llargues va ser la típica d'Osor i també la de Les Gavarres, amb Els Àngels i Sta. Pellaia de tornada. Com no, es van afegir més sortides, la de Sant Grau, Les Guilleries i  Montseny, per llocs com Susqueda, S.Sadurní d'Osormort, Viladrau, Sta. Fe, Collformic...territori ideal per rodar, petir i gaudir, sempre disponible al costat de casa.

Els GTi's van fer la seva sortida anual de vacances a fer ports, aquest cop als Alps suïssos, per la zona d'Andermatt, on es van fer un homenatge de desnivells i paisatges, per carreteres tant especials com l'antic pas del Sant Gothard que va d'Andermatt a Airolo, i que els suïssos mantenen originalment, tot i haver fet amb els anys, no només una bona carretera, sino també un modern tunel.

Entre tot aixó, a mitjans de Juliol arribava la visita anual a La Moreneta, pujant a Montserrat i tornant pel Coll de l'Obac i Rellinars, una sortida exigent que gràcies al seny i el nivell fisic de tothom, es va fer sense incidències, sempre pendents uns dels altres, gaudint, rient i petint els prop de 175 kms. i 2.600 de desnivell acumulat.

Com sempre, l'ultim divendres de Juliol tornava la Xino Xano, una pujada nocturna espectacular al Turó de l'Home per recordar al company Xavi Novell.
Per cert, ens va coincidir amb un llarg eclipse de lluna vermella que es veu que pasa cada 100 i pico anys i com segons els experts no ho veurem mai més, els ultims kms. de pujada era un Mataró Park un dissabte qualsevol a les 7 de la tarda.

Ja a l'Agost, la sortida cap a Granera desde S.Feliu de Codines va ser retallada degut a la forta onada de calor que estava caient aquesta primera setmana d'Agost. Normal, sense arbres ni ombres, millor anar al bar lo abans posible.

Un dissabte aleatori, com algú tenia ganes de fer kms. i algú altre tenia ganes de catxondeo, vem fer una visita al Rocacorba, perque sí, i perque desde el sofà tot es veu molt clar... :-)
Per qui no ho tingui controlat, està al costat de Banyoles, i no et regalen res allà dalt, ni aigua, ni un bar, però en dies nets te una de les millors vistes d'una bona part de la provincia de Girona.
Una sortida de 165 kms., 1700 mts. i molt pedalar, en la que només hi ha descans en els 12-13 kms. de la baixada del propi Rocacorba i com no, en aquests fantàstics avituallaments anomenats benzineres.

En aixó arribem al 15 d'Agost, on l'Edu ens tenia preparada una ruta desconeguda pel Pirineu sortint desde Ripoll. Vem gaudir d'un dia especial, amb 3 ports, carreteres solitàries, paisatges i pobles amb molt d'encant com Castellar de N'Hug, S.Julià de Cerdanyola o S.Jaume de Frontanyà, tot concentrat en 110 km. i 2200 mts. de desnivell amb un dinar final collonut a Sta.Mª de Matamala (Les Llosses) per arrodonir un matí perfecte molt divertit i treballat.

Aquest ultim diumenge, un altre costum habitual a veure la capital desde El Tibidabo i que sempre fem pel mes d'Agost. Anada per la Ctra. de La Roca, pujada pel Forat del Vent i tornada per l'Arrabassada. 125 kms. més al sac.

Properes setmanes, més, que aixó no para.

Salut amics.









On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite