CRONICA DELS XINO XANO

diumenge, 2 de febrer del 2014


A las 8 ens trobem una bona colla darrera l'esglesia, sortim en direcció Llinars per agafar el poligon i començar a pujar al collet on ens trobem amb el Manolo,xavi i pacheco que habien agafat la variant ja que anaven una mica mes retreçats, pujem el collet agrupats amb una unica escapada protagonitzada per en Jordi salicrú.
Passat Dosrrius ens trobem en Jordi castells que habia sortit del Masnou. Agafem la Nacional de la costa en direcció Malgrat, el temps amaneçava pluja, però nosaltres decidim seguir fins arribar al masnou on decidim donar la volta i anar a esmorzar a Arenys.
Enfilem carretera amunt on ens juntem amb un grup rodant a 44-45Km/h. arribem a Arenys on fem la paredeta al Ataneu. Acabem d'esmorzar i decidim pujar fins la rotonda de calella i tornar fins a sant pol, pujem cap a collsacreu on cada escu agafa el seu ritme, reagrupament a dalt i baixada fins a sant celoni on ens despedim dels de Sant celoni i en jordi pino decideix acompanyar-nos fins la rotonda de Sant Esteve.
Finalment poca pluja i 107 Kms per els de Sant Esteve amb bona companyia.
Salud i fins la setmana vinent.


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite