CRONICA DELS XINO XANO

diumenge, 16 de febrer del 2014

Sortida d'ahir dissabte.

A las 8:00h ens juntem una vintena de companys darrera l'esglesia. Sortim direcció Hostalrich i a la batlloria primera punxada. Reamprenem la marxa i al plantarium ens esperaba en Tet que després de uns quants mesos deseperagut per el pais canadenc el tornem a tenir amb nosaltres. Abans d'arribar a
mallorquines ens trobem amb en Manel de Sta.Coloma que dona mitja volta i ens acompanya a fer tota la ruta.Tot el gran grup enfilem carretera amunt cap a sta. coloma, sant dalmai, l'estanyol on fem la paradeta per cambiar l'aigua a les olives i on ens deixent en Rally i en Jordi caselles que tornen cap a casa. Arribem a Bon Matí on fem la paredeta i invadim al colmado-forn del poble. reemprenem la marxa per puja cap a les serres on cada escu agafa el seu grupet, a la vall de llemena reagrupament i baixada cap a girona a tot bolero. Traspasem girona i agafem el lateral de la nacional amb el vent en contra.




A l'alçada  de l'aeroport decidim anar directes a viloví i torna per Sta. coloma on parem a repossat forces i a possar aigua els bidons ja que la calor es deixava notar durant tot el matí. Arribem a la estimada recta d'hostalrich on el vent encara apretava mes, primer, falta d'organització entre tots ja que el que mes i el que menys anave una mica tou, finalment en Francecs possar ordre i amb relleus molt rapits i molts seguits aconseguim arribar a sant celoni. Una primera sortida força llargueta, un bon treball dels companys Pedro, Ramón, Xevi, Blai,  pitu i els demés fent el que podiem, completem 150 kms a un ritme que per l'epoca del any no esta gents malament de 29,44 Km/h.
Salud i fins la setmana vinent.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite