RODANT I BUSCANT RITMES PER LA COSTA

diumenge, 16 de febrer del 2014

Avui una grupeta de 13 o14 amb varis QH haviem de rodar i com hem rodat. No fa fred i l'amenaça de pluja ha quedat amb amenaça. També les ventoleres d'aquests dies han acabat i avui hem pogut gaudir de rodar relativament còmodes però a ritmes imposats per alguns que no van tindre prou amb els 140-145 kms. d'ahir i avui "estiraven cames"...

Entre Sils i el desviament de Caldes de Malavella veiem les millores a les obres de la N-II i ja hem fet un tram del que serà la nova autovia. A ritme NO randonneur, relleus (pocs) i un sprint final, entrem a Llagostera. Toca recuperar les reserves perdudes.
Després d'un correcte esmorzar, a preu just i despatxat en sols 35 min. hem pres la direcció de Tossa per Terra Negra i en 10 min. ja teniem escalfades les cames. 
Just estem fent l'entrada a Tossa ens atrapa l'Alan que havia sortir una hora més tard i que convidarem a que comparteixi les seves capacitats rodadores...
La travessa Tossa, Lloret, Blanes la fem a ritme de semàfors i rotondes, amb punxada de regal inclosa, però es a partir del pont del Tordera on ens possem de dos i compartint relleus entre els que no ens feien mal les cames, rodem entre 37-40-42 km/h. i sense adonar-nos que hem creuat Pineda i Calella, ens presentem a Sant Pol en un no res.
Direcció Sant Iscle, en uns moments de relaxació, alguns individuus prenen coses amb etiquetes de lletra petita il·legible i inclús les comparteixen; pues si companys, es la preparació pel Collsacreu que, com sempre puntua virtualment en totes les sortides (premi per l'Alan,avui). 
La pujada fa la selecció natural i mentre alguns guanyen alçada a sac, altres van més relaxats i algú va fent catufus; ja sabem que la falta d'hores de sillin sempre pasa factura en aquest esport, perque al final "tant fas tant vas".
A dalt ens anem reagrupant l'aire es fresc i ens comença a ploure; queden alguns companys per coronar però marxem avall que estem agafant fred i despres serà pitjor. 
Reagrupem a la rotonda de l'Autopista i de pet a Ca l'Eladio a fer la merescuda cervessa.  
Un matí complet a bon ritme en el que hem acabat els 125 kms. a una mitja de 29 km/h. que  no está gens malament per ser Febrer. Ningú entrena....o sí?
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite