CRÒNICA SANT FELIU: EL TRENCACAMES

dilluns, 24 de febrer del 2014

Hola a tothom, quasi una veintena de colla amb repetidors de curs del dissabte inclosos, coincidim per fer un recorregut quasi calcat al dels Xino Xano. La diferència principal es un inici per Marata i un final per Parpers i Can Bordoi per anar a buscar les 5 hores de sillin.
Al nou horari de les 7'30h. ja de dia, amb glaçadeta i cel ben blau, enfilem ben fresquets per la variant, travessem relaxadament per Marata on s'ens afegeieix en Pacheco, i després del reagrupament a l'Atmella del V. fem la pujada a Sant Feliu de Codines que com sempre comença de bon rotllo i germanor i acaba a pals (en el bon sentit ciclista), on uns quants varem fer més del que hauriem de fer, però ja sabem que ment i cor moltes vegades no tenen cap comunicació entre ells...
A Sant Feliu els amics del Restaurant habitual de la Plaça ens fan un bon i molt ràpid esmorzar a la terrassa, pel que a les 10'00h. ja pedalem direcció a S.Llorenç de Savall, on de nou ens hem d'agrupar per la dispersió de tot el personal en aquests 16 kms. de puja-baixa.
Picant avall i deixant enrrere corbes humides i altres ciclistes, arribem a Castellar del V. on un cotxe de cavalls escoltat pels Mossos ens "trenca la mitja" ja que ens fa anar un bon trocet fent equilibris per darrera.
D'aquí a Sentmenat es pot dir que es baixada i en res i som, però després fins Caldes i Granollers es un seguit de tobogans que entre la quantitat que som, i lo estret i transitat de la carretera, montem unes bones cues de cotxes. Es el que tenim; carreteres així d'ocupades i sense vorals.
Arribats a Granollers ens separem i uns s'en van directes a Sansa per la ctra. de Cardedeu i la resta cap a La Roca a sumar més desnivell.
Fem el Coll de Parpers bastant agrupats a un molt bon ritme i després d'un Can Bordoi algo més relaxat on les cames ja fan mal, aixó no s'acabat i de Llinars a Sant Celoni algú es posa a tirar a 45-50xh. per "estirar cames" i el que acaba estirant es al grup. Es que ningú entrena, però surten els Kw. de sota les pedres.
Finalment uns 130 kms. amb prop de 5 hores pedalant i més de 1800 mts. de desnivell que no està malament per ser el mes de Febrer.
Proper dissabte sortida llarga, que el diumenge toca sortida de germanor per l'esmorzar anual del Club.
Més info en breu.
Salut.
 

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite