Crònica volta al Montseny en BTT

diumenge, 9 de febrer del 2014

Avui per molts de la colla era l'última sortida oficial en BTT ja que el virus QH 2014 els ha començat a afectar de valent.

a les 8:00 ens trobem a l'església 6 valents.disposats a afrontatar aquesta mítica volta al màgic Montseny.Per davant un dia assolellat poc fred i molts km i desnivell per davant.

Carretera i manta fins a Gualba de baix per retallar ja que no volem arribar tard a casa, començem a pujar cap a  Riells via mines abandonades i Can Prat, Sense presses però sense pausa anem guanyant alçada alguna rampeta que ho posa tot a lloc però anar fent arribem a Riells. Un cop aquí cal seguir pujant per una bonica pista fins als Corrals on fem un gir de 180 graus per anar a buscar un corriol força tècnic (de pujada com es costum en el nostre estimat club) que ens deixara a la feixa llarga, vorehjem la casa i enfilem un altre corriol també de pujada que ens deixa a coll de tè, val a dir que aqui hem caminat un ratet.
Parada a la font a menjar i beure, hem vist desde entrepans a ampolletes sospitoses de dopatge, no diré noms....  En Xavi ens deixa aquí, pujarà garolera i cap a Sta Helena. La resta seguim planejant i pujant cap a St Marçal, amb alguna petita variant incorporada. Ara si comença la baixada per darrere Agudes i fins la Costa del Montseny on ens trobem amb un ciclista qui era??? el Xavi !!! haviem trigat el mateix temps... els càlculs horaris ens havien fallat s'ens ha fet curt, anem molt bé de temps baixem cap a Sant Celoni  fent pista i empalmant  alguns corriols aquest cop de baixada que ens duran a St Celoni fins a l'Eladio.

Total 55km i prop 1300 desnivell, no és una ruta tan dura oi amics??

Fi de temporada de BTT?? no per tots, alguns seguirem sortint, ja publicarem sortides, estigueu atents al blog!





On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite