FESTA RANDONNEUR 2013

dilluns, 17 de febrer del 2014

Hola companys, fa uns dies vem estar presents a Granollers a la Festa Anual de reconeixement pels malalts
del ultrafons sobre les dues rodes, durant la temporada 2013.
Amb la presencia del President de la Federació Catalana Josep Bochaca, el President de Randonneurs Catalunya en Francesc Porta i en Ruben Carro com a coordinador de la Comissió de Cicloturisme, envoltats en un ambient agradable i ben entaulats les més de 110 persones vem compartir les entregues dels premis Randonneur 5000, Randonneur 10000, Superandonneur Pre-Pirineu, Doble Superandonneur, el campionat absolut Randonneur, el instaurat Premi Jussà, diplomes per la Volta Ciclorandonneur a Catalunya (900 kms. en menys de 72 hores) i altres reptes de gran dificultat, tant fisica com mental.

En Francesc Garcia va obtindre el diploma Randonneur 5000 i en Pedro Gomez va obtindre varis premis més, destacant especialment el 1er Premi Jussà com primer classificat individual.
També al C.C. Sant Celoni s'ens va premiar com a primers classificats de clubs d'aquest ler Premi Jussà.
Aquest 2014, apart de les Brevets ja establertes, una de les proves més interesants serà la BCN-Perpinyà-BCN on el C.C.Sant Celoni tornarà a tindre representació del nostres randonneurs habituals. Però serà el proper 16 de Març a la Brevet 200 de Granollers on sumarem kms.

Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite