CRÓNICA DEL BUCLE DE CONDREU

diumenge, 6 de juny del 2010

Hola companys, ahir els QH (l'Avi Garcia,Santi Abel,Carlos Cunyao,Diego,Lluis,Pantani i jo) i el grup de suporters, en total erem uns 12, vem anar a fer una ruta igual de llarga i dura com maca i satisfactoria.
La idea era anar a buscar sensacions semblants a les que tindrem per Sabiñanigo el proper dia 19.
Aquest es un recorregut que podria dividir-se en 3 parts bastant diferenciades: la primera la que ens porta fins a S.Esteve d'en Bas pasant per Sta. Coloma i Anglés, es molt de rodar en grup i fer relleus tot i que va picant amunt lleugerament; la segona encuadraria el Coll de Condreu (5-7% amb 10 kms.de pujada) i la seva llarga baixada amb algun "tobogan" trampa per Rupit,Cantonigros, fins Roda de Ter i Folgueroles; i la tercera va de S.Julià de Vilatorta a S.Celoni, diguem la part mes heavy de la sortida on es fan seguits el Coll de S.Julià, el Coll de Buc (3,4 kms. al 8% amb un asfalt ruinós), el Coll de Gomara (5-6%) asequible, i les rampes de S.Marçal (8-12%) i Sta. Fe quan ja es porta bastant asfalt cremat.
La sortida a les 6'30 h., el cel blau i prometent calor, encara que a aquesta hora la temperatura es molt agradable.
La primera part la fem rodant en grup a bon ritme fins S. Esteve d'en Bas km. 74 on parem a fer un bocata, una beguda carbonatada molt coneguda i el café. Sortim del local i ja es nota la calor que no ens deixarà fins al final, excepte alguna zona de S.Marçal ben climatitzada.
Pujem el Condreu a ritme conservador perque encara quedava molta ruta i sense agobis ni tirons fem el cim. Tirem avall encara que a trams baixa i a trams planeja, inclús abans de Rupit es puja un collet d'uns 2 kms. Finalment baixada fins Roda de Ter on pasat aquest poble ens desviem cap al Parador de Vic, Folgueroles on fem una parada de rehidratació, ja que la calor ens apretava fort i ara començava la tercera part, la de veritat.
Encarem el 4 en 1 final on tant el S.Julià com el Coll de Buc els pasem discretament cada un a lo seu.
Al encreuament direcció Viladrau vs. Ravell apareixen uns dubtes o indecisions....millor dit unes tentacions de fer un mini Ravellet, ens tirem cap Arbucies i res a casa en dues pedalades. Pues va a ser que no, avui no toca, i només el Jose Cube tira directe per problemes estomacals (li falta poc per tindre el titol de pare i aixó pesa a les pujades).
Ara tocava petir a tothom, fa calor estem al km. 140 i pico i el desnivell acumulat no suma sino que resta. Al arribar al coll directament girem cap a S.Marçal i la primera rampa del 12% ens dona la benvinguda. Cada un per separat i amb el seu petiment intern anem fent fins al km.24 on ens reagruparem. Ja només quedava deixar-se caure fins S.Celoni excepte els de Palau que van fer les Antenes per rematar.
La única incidencia del dia va ser una punxada del Diego per un troç de roc.
Finalment 182 kms., 2700 mts. de desnivell i unes 7 hores de sillin. Ningú entrena.

En fí, les bieles, la carburació i la gestió electrónica sembla que son aptes per ITV, i si no......es el que hi ha, "hasta aqui hemos llegado".
La propera setmana la ruta de Montserrat per pulir i ja hi serem.

Menció als germans Schleck-Pino que van fer un etapón on en Kuki es va endur el maillot verd de la regularitat i el de topos de montanya amb un Pino petit fent de gregari. La genética es la ost...
Molta Salut!!!


2 comentarios:

jorpaso ha dit...

Molta sort als que aneu a la QH, amb rutes exigents com aquesta segur que aneu ben preparats.
Salut des de València!

Joan Garcia "rally" ha dit...

Gràcies Jordi, tu també vas anar bé tot el matí. Fins la propera, que ja saps on estem. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite