DEL LA CANSALADA ALS G.T.I.

dimarts, 15 de juny del 2010

Aquest dissabte pasat dia 12 de Juny 14 ciclistes, tots ells molt aficionats i alguns amb molts anys de practica, em fet una ruta per les terres de la Catalunya nord.


TOTS ELS MEMBRES DE LA SORTIDA MENYS EL FOTOGRAF JAUME (duru)


Sortida de Puigcerda, Font Romeu, Mont Louis, Formigueres, Querigut, Port de Pailheres , Ax les Thermes, Col de Puymorens, i de nou Puigcerdà.

150 Km. i 3000 metres de desnivell acumulat.

El divendres ens barem apropar al Camping Stel de Puigcerdà per dormir en uns casetes de fusta de 5 places, amb el corresponent sopar de cansalada i altres productes de la terra que cada un va portar.

Els dissabte a les 7 del mati amb molta fresca, sortíem amb direcció Font Romeu, la primera sorpresa era que una de les carreteres previstes estava tallada per un aiguat, nosaltres que no ens fa por res, fent una mica de ciclo-cross passem el despreniment sense cap mena de problema.


L´ unic problema es que en Jaume Duru, que ens acompanyava amb cotxe va tindre que fer una bona volta.

A Mont-Louis també vàrem fer un parell de km. en direcció equivocada, però con que ja era hora de esmorzar, trobarem el supermercat mes gran de la comarca, que al menys tenia 20 metres cuadrats i férem acopiament del pa necessari per pogué aprofitar tot el embotit que portàvem i algun que també vàrem comprar.

Seguim per aquests paratges del pirineu am alguns núvols i una mica de fresca però amb ganes de trobar el port desconegut per la majoria de nosaltres.

El port de Pailheres , uns del mitics del Tour de France. Aquets surt del poble de Mijanes i va amb direcció a Ax les Thermes.


Un port dels que queda a la memòria, dons te un desnivell de 1216 mt. Amb 15,4 km. i una pendent mitjana del 7.9%. L´ altitud final es de 2001 mt.

Cada un el va pujar al seu ritme disfrutant de les vistes i la tranquilitat, ja que estaba tancat al trafic motoritzat, dons l´ha posat una capa de asfalt nova per el tour.

Una volta tots a dalt, baixem cap a Ax les Thermes, i mengem un entrepá, dons avui no toca dinar amb condicions, ja que es faria massa tard, dons queda encara el Port de Puymorens per arribar a recollir les nostres coses i tornar a casa.

Alguns tenien por de que plogués, però el dia estava encarregat, i això al de dalt ho te en compte.

Un molt bon dia de ciclisme amb gent dels Cansalada, Ruters de Sant Celoni, G.T.i., Drinking Gas, C.C. Sant Celoni, dels QH etc.etc , o sigui tots representats.

Millor impossible

Salut

1 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Una bona ruta i pel que ens van explicar el diumenge una maravella el Port de Paliheres.
Es molt bona idea fer aquestes esxpedicions i coneixer altres zones. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite