sortida dissabte 19 de Juny a les 7,30

dimecres, 16 de juny del 2010


PIZARRA DE SORTIDA

A les 7,30 sortida davant del Municipals de Sant Celoni.

Sortida a les 7,30 en punt com sempre amb la indicació de la pantalla electrònica per si algú arriba tard de Llagostera, lloc de destí de la fita important del mati (esmorzar).

A Gualba ens espera en Carles Daniel i al encreuament de Breda en José Luis, que s´ afeixeigen a la festa matinal.

A la altura de Hostalric primer pinxasu d´ en José Luis, es queden en Carles i en Pino i els demés els esperem a l´ altura de la Tybor.

En Pep i en Joan van tirant i això vol dir que per atrapar-los ens tocarà apretar buffff. ja u crec a la pujada de Mallorquines el pulsometre a punt d´ explotar i la velocitat a 36 Km./hora. (primer palu).

Seguidament arribem amb sprint incluit a Llagostera, per esmorzar, amb un bon porró de vi i aquest cop sense caragillo (???) però si un gelat per en Pere.

Anem seguidament amb direcció Sant Grau, però els Mosos de Escuadra ens barren el pas, dons semble ser que hi ha una cursa dels p. Cotxes.

El Capitá com no pren les riendas del grupu i comencem a fer ziga zagas per la Selva i Gironès arribant per alguna carretera sense asfaltar (sorpresa del grupu) a la altura de Campllong.

Enfilem cap al Aeroport, L´estanyol, baixem a Bescanó i altre cop cap a L´ Estanyol per Anglès on en José Luis Punxa de nou.

Pujada a tot bolero per L´ estanyol, i a Vilobí unes altres ziga zagas fin arribar a Mallorquines on ja prenem el rumbu conegut de Hostalric i arribada a Sant Celoni.

A la cruïlla de Gualba un altre pinxaso (però no se de qui) dons la pantalla electrònica no ho posa encara.

Uns 140 Km. a les cames i al final una remullada dons els nubols ens han volgut acomiadar per no arribar acalorats a casa.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite