PER LA PEDRA LLARGA

dilluns, 22 d’agost del 2011





Hola companys,
Ahir diumenge de nou, una bona vintena de colla ens vem juntar per pasar una estona i fer la ruta prevista per la capital de La Selva.
Pedalem directes a obrir el restaurant que per pocs minuts encara era tancat.
Organitzem rapidament una bona taula on apart de decidir la ruta del proper diumenge, també donem idees sobre temes d'actualitat com que pot fer en Mou amb el seu dit, apart de les converses habituals sobre la existéncia de la vida a la Terra...i altres.
Retornem a Sta. Coloma de Farners per anar a Sant Hilari per la Pedra Llarga, montem un autobús on tothom pren el ticket i si puja.



A ritme randonneur passem els kms. casi sense adonar-nos, perque el ritme de parides i animalades que deixem anar es superior al de pedalar. Poc abans d'arribar al final ens desviem per Joanet, una carretereta poc coneguda per nosaltres, que algú proposa i que ja queda fitxada per fer però...de pujada.
Una punxada d'en Quico, per sort en una zona d'ombra, que queda solucionada en 5 minuts es la incidència del dia.

Baixem cap Arbúcies on fem una paradeta a la font, el calor apreta i l'aire en aquesta zona es ben calent. Després directes a Breda i quan agafem la carretera ens trobem amb una bona cua de cotxes, lamentablement provocada per un fort accident entre tres cotxes.

Com a premi final parem al ultim avituallament liquid habitual de Cal Eladio, amb poc menys de 100 kms. a les cames, però havent fet una bona ruta amb bona companyia i un ambient collonut.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite