UN DIUMENGE PER BANYOLES

diumenge, 14 d’agost del 2011









Hola a tothom, avui el pelotón estava format de sortida per uns vint elements, encara que la ruta completa la hem fet 16, molts de vacances aixó si, però localitzats en la zona Montsenyenca.

D'anada a ritme bastant constant i controlat i sense casi bé trànsit hem arribat a Girona, l'hem creuat i una vegada a la autovia d'Olot ens hem desviat cap a Palol de Revardit i Camós, per una carretera molt tranquila i que ens porta al mig de Banyoles sense semafors ni emprenyadores rotondes.
Situats al punt d'avituallament solid-liquid de l'Estany, quan erem a punt d'esmorçar hem vist un ciclista tumbat a terra amb forts dolors estomacals ( potser un atac d'apendicitis ), i veient que no millorava, l'Enric ha fet una trucada a l'ambulància perque li donguessin asisténcia. Esperem que s'hagi recuperat bé i sense problemes.
Després de la foto oficial, volta al llac i directes avall que encara quedaven quilómetres. Tornem a creuar Girona (es el que te aquesta ruta) i agafem direcció Aiguaviva, parada tecnica a la benzinera de Vilobí i a bon ritme deixem Sta. Coloma de Farners, Riudarenes i ctra. de Massanes, on coincidim amb el Jesus de Breda i dos companys seus que s'apunten al autobús celoní.
La recta d'Hostalric amb vent a favor a possat fí a aquesta ruta bastant rodadora.

Finalment casi 150 kms. i menys de 5 hores de pedal amb una mitja a prop de 31xh. on la penya, com ningú entrena, ha anat bastant a l'hora i sense gaires renecs.
En Francesc i l'Avi Garcia també han vingut a fer la despedida oficial previa a la PBP i ens han fet companyia, abans de marxar el proper dia 22. L'altre randonneur en Josep Mª Pla, ja es de camí cap allà. Molta sort a tots.

Nota del redactor (o sigui jo mateix):
Un record especial al fill de puta que anava amb una VWTouran negre + remolc de fibra porta-motos (suposo que venia del circuit de Sta. Coloma ) i que ens ha intentat atropellar a prop de Riudarenes. Sort ha tingut que no el trobessim després per explicar-li de forma detallada i acurada punt per punt, el reglament de circulació aprovat ja fa uns anyets.
Ja està bé d'aguantar pre-potents i imbècils que juguen amb la nostra vida quan estem circulant correctament.
Molta Salut.

PD. Dimarts a les 7'30 h. darrera L'Església, sortida furtiva de unes 3 hores per mantenir la linea.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite