CRÓNICA DIUMENGE: BONA ESCUDELLA BARREJADA

diumenge, 7 d’abril del 2013

Hola a tothom, avui després del fastigós temps d'ahir dissabte, molts varem optar per unir-nos a la sortida d' avui diumenge, ja que les previsions meteo prometien un dia decent.
A primera hora arranque amb cel blau i sol incipient, però amb un fred (3-4ºC), que sembla no s'ha enterat que som a la primavera.
El resultat es que darrera L'Esglèsia ens hem juntat un bon grup de tot arreu, fins 32 hem arribat a ser en el moment més tumultuós: els ruters habituals del diumenge, randonneurs, QH's, Xino Xano's, Verano Azul, Els Cabres, els de Breda, en fi una bona tropa i bon ambient. Pues aixó una bona escudella i plat de carn d'olla ben variat.
Anem tirant fins Fornells on una punxada d'en Farru ens obliga a fer un kit kat. Fins Sant Gregori si hem anat tots junts, fins que els amics de Breda han decidit parar perque erem massa colla pel petit restaurant de S.Martí de LLémena. Queda pendent compartir taula un altre dia, companys!.
Passem LLorà a bon ritme arribada al cruce de Les Serres on separem rutes, uns empalmen amunt i altres per allargar ruta segueixen recte per fer Les Planes. Algú encara a tirat despres a fer Osor.
En aquestes hem trobat a l'Avi Garcia que havia sortit una estona abans i estalviar-se stress.

Els 18-19 companys que hem quedat, hem gaudit
d'un bon esmorzar, rapid, preu correcte, en fi el
que te que ser.

De tornada per Les Serres, collet fàcil i agradable de fer a ritmet, baixada a Bonmatí i una vegada entrem direcció a Estanyol, tenim tram cronometrat i la cosa es desmadra una estona; pulsacions, palpitacions, mal de cames, ofegs, tot aixó son símptomes inequívocs que ens estem deixant la pell....en fi, que tot distreu!

Ens agrupem al encreuament de la ctra. d'Aiguaviva i ja cap a Sant Dalmai, possem la velocitat de creuer, amb vent de cara a menjar kms. fins passat Hostalric on al inici de la recta en Mauri ha petit la 2ª punxada del dia i ens ha tocat possar el fre de nou.




Finalment un Eladio amb discreció, 137 kms. 4'40h. de pedalar i un promig de 29'5 km/h. que no està gens malament. Molta Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite