crònica sortida diumenge 21

diumenge, 21 d’abril del 2013

Avui 14 elements ens hem trobat darrera l'església disposats a passar un mati agradable per el Montseny i Guilleries. Tot tranquil fins a la Batlloria on de manera sobtada canvi de ritme i en fila de 1 fins a Hostalric vaya "calentón". Alguns només de sortida intuiem l'arribada de l'hombre del mazo. Passat Hostalric i gaudint de l'asfalt nou de Massanes anem fent via fins arribar al Restaurant on ens trobem amb el Pepe. Gairebé una horeta d'esmorzar i xerinola on hem pogut escoltar frases com: Pujarem Osor tots junts, si si jo t'esperaré, anire tranquil entre moltes altres que acaben essent fum perquè quan arriba la pujada tots sabem que passa.

Baixada fins Anglès i ritme alegre fins a Osor on ningú recorda les frases anteriors i el grup es parteix en duos i solitaris alguns anaven reservant per les rampes ehh Vador!. Reagrupem a dalt i comença a sortir el canguelo de les rampes, pujem poc a poc als Cortals i a Coll de Revell perdem alguns membres del grup, alguns tenen pressa, altres no volen fer rampes... 

Uns quants seguim decidits a pujar cap a Sta Fe, es notava fred i patiem per la baixada. Les rampes com sempre esgotadores, no cal dir res més poc a poc i fins a dalt. Baixada ràpida on el fred encara s'ha dut prou bé.

Total 125km i vora 2000m de desnivell, una bona jornada.


1 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

A veure si quan s'han de fer les rampes, les fa tothom...que la ruta es la ruta!!!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite