2a PEDALADA D'OR SOLIDÀRIA

dissabte, 15 de juny de 2013

Estimats companys:
Com recordareu l'any passat, els responsables de la Creu Roja del Baix Montseny ens van demanar una col·laboració donada la actual situació econòmica i que els obliga a fer una important quantitat de tasques socials d'ajuda, a families i persones necesitades del nostre entorn. Al 2013 la situació malauradament, no ha canviat.
La falta de més recursos, en uns temps on les retallades generals segueixen aumentant, baixen els donatius voluntaris i s'han perdut algunes subvencions, fan més complicada la gestió de tota aquesta ajuda.
Gràcies a un voluntariat entregat, a gent anónima i a la solidaritat de tots, la roda encara va girant.
Desde el C.C.Sant Celoni i les colles del poble com Els Macumbikers, Black&Greens, Los Almorcistas, Els Cabres del Montnegre… i altres companys, els hi hem ofert la nostra col·laboració, encara que sigui petita.
I que podem fer nosaltres? Molt senzill, res diferent del que fem cada cap de setmana: trobar-nos amb la colla, pedalar i compartir ruta, esmorzar i riure una estona, així de fàcil.
Hi hauran 2 rutes d'entre 2 i 2 horetes i mitja màxim, tant per les BTT com per les rodes primes. Una serà per la zona de Pallerola-Campins i l'altre un bucle per Tordera.
Aquesta activitat serà oberta a tothom.
-Com ho engeguem? Publicant als nostres blogs i blogs amics, pel Facebook's, etc. Desde el club obrirem "la llista solidària" per apuntar-nos uns dies abans. Es important aquesta petita "formalitat" per les previsions dels voluntaris que ens prepararan la teca i les taules.
-Que aportem? Bon humor i 10 € (a pagar al punt de sortida)
-Que tindrem? Una buti i un decim pel "Sorteo de Oro de la Cruz Roja"
-A on? A les 8'00h. del matí al Pavelló Municipal junt al camp de futbol.
La butifarrada serà al parc de la Rectoria Vella.
Gràcies per la vostra col·laboració. Us esperem!!!
Junta del C.C.Sant Celoni

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite