TEST PRE-QH: FET I SOFERT

diumenge, 16 de juny del 2013

Hola a tothom, una bona matinal la d'ahir, on tocava apretar i arrodonir l'entrenament que ja portem acumulat..

De sortida una veintena de colla, tots de curt (per fí) i a bon ritme rodem sense miraments cap a Sta. Coloma i Anglés. En aquest punt varis companys ens deixen, uns cap a Sant Dalmai, altres cap a Osor. Quedem uns 15 elements per fer la penitència de la jornada.


A partir d'Anglés, la carretera es aburrida, va picant continuament amunt fins al túnel que hi ha abans de Sant Esteve d'en Bas. Fem la paradeta, uns anem al súper, altres van al bar i s'entaulen una mica; així que els que tenim un ritme més tranquil aprofitem per adelantar-nos a fer el Coll de Condreu; els que queden per darrera...segur ens atraparan.

La calor de moment es soportable e inclús s'agreieix, ja ens hem pelat de fred i mullat prous dies en el que portem de temporada. El primer grupet passem el Condreu, baixem uns kms. i de nou amunt a pel Coll d'Uria, just abans de Cantonigrós. Ara tenim un tram divertit: la llarga baixada fins Roda de Ter, i que evidentment no perdonem i tampoc perdem temps; gas avall i a un molt bon ritme.
Maco l'ambientillu ciclista i motero per aquesta zona, el dia que fa, la espectacular zona garrotxa-osonenca i el MotoGP a Montmeló ajuden.

Entrem a Roda de Ter i parem a la seva benzinera a fer un pit stop. Mentres reparem una punxada arriba la resta de la colla.
Amb una caloreta que ja es fa notar, passem per Folgueroles i a Sant Julià de V. iniciem una llarguissima pujada que acabarà al km.24 de la ctra. de Sta. Fe. Aqui quedem separats en dos grups i ja no ens trobarem fins Sant Celoni a Cal'Eladio.

I dic llarguissima perque a excepció de uns 4 kms. separats per la Fullaca i Espinelves la resta va tot amunt; Coll de S.Julià (asequible), Coll de Buc (agobiant), Coll de Gomara (soportable), Coll de Borduriol (heavy), i Sta. Fe (l'ultim petiment).
Un parell de individuus tenen por de fer-se mal i tiren per Coll de Ravell, però el demés passem a "gaudir" del Montseny.

Les cames de tots van tocades, hem pencat, portem una bona estona pedalant, es el primer dia de calor i estem cansats, si, però no hi han pàjaras ni lipotimies...Ara, la velocitat "sub-luz" a les rampes es de 8-9 km/h. :-)
En Xavi, en Pitu i en Sergi encara fan de postre les Antenes, i van directes a Palau. Els altres cap al santuari de la hidratació.
Finalment 183 kms. de test, quasi 2700 mts. de desnivell i 7 horetes de sillin.
Bon test final, ara a per la QH!!
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite