CRÓNICA DIA 1: GAVARRES, FEINA FETA

dijous, 2 de maig del 2013














TOTES LES FOTOS DE LA SORTIDA EN AQUEST ENLLAÇ
https://plus.google.com/photos/104706399057882963022/albums/5872986915432650145

Despres del cap de setmana passat tant "agradable", tancats per fred i pluja, no hem perdonat:
a les 7'00h. una grupeta de 20 elements  hem sortit esperitats del llit amb moltes ganes de rodar.
Com a curiositat dir que l'unic núvol de la zona ens ha mollat fins Hostalric, on s'ens han unit la Silvia i en Joan per fer un tram de la ruta.
A partir d'aquí el dia s'ens ha obert clarament i un cel blau, el sol (calor, encara no) i el vent (de tornada) ens han fet companyia.

Després del Pit Stop a la simpàtica pastisseria del Poligon de Cassà de la Selva, hem fet el curt Sta. Pellaia, trencats en 3 o 4 grups, Monells i Corçà, per endinsar-nos cap a la tranquila zona de Foixà.

Una vegada passat S.Llorenç de les Arenes, la carretera tallada per la construcció d'un pont nou, ens ha fet travessar a peu per un camí enfangat però ja sabe-ho que amb l'esperit beteteru que tenim ho solventem quasi tot.

Encarats cap a Madremanya fem el camí rural que pasa pel poble de Riuràs (tramet estil Paris-Roubaix), i de pet a pujar Els Àngels, desconegut d'aquesta vessant per varis de la colla. Ara ja saben el pa que si dona.
El port puntuable del dia es pel Carles; es nota que ja està possant més hores a sobre de la burra, al final tant fas,tant vas, es el que te la bici.
Bon ambient ciclista en tota la zona, es nota que hi havien ganes de aprofitar al màxim per donar pedals i ens hem creuat amb molts grups, grupets i variats especimens.

La tornada la fem per la variant NII, molt més segura desde que no passen els trailers, però amb un vent de cara que no ens deixarà fins a casa. Parada ràpida d'hidratació a la benzinera de Fornells i avall.
La punxada de l'Olivé a Mallorquines ens deixa separats en dos grups; la penya amb compromisos socials marxa. La resta ens aprofitem principalment de les bones cames del propi Olivé, en Blai i en J.Caselles per fer la recta d'Hostalric. La visita a Can Eladio ha tancat la matinal.

Finalment 160 kms., poc menys de 6 horetes i una mitja de 27. Anar fent fons, anar sumant kms.
Salut i descans que dissabte toca "feina fina". Veurem sensacions i pulsacions.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite