CRONICA RAVELL-COLLFURMIC

dilluns, 6 de maig de 2013

Ahir diumenge ens trobem set domingeros darrera l'esglesia.
Sortim a un ritme força tranquil amb direcció breda, passem coll de norris per seguir cap a arbucies i fer ravell on en Jordi casellas puntua el primer i els demes arribem al cap d'una estoneta.
Agafem la carretera que  ens portarà a Viladrau on farem la paredeta a esmorza (això si, ahir per ordre del sr.vado "enteulats"), que per ser allà parats varem agafar un fred que el que mes i al que menys tramulava.En acabar d'esmorzar tots buscabem el solet i una mica de pujada per tornar a agafar calureta.Agafem  la cruilla que ens portara a taradell per seguir cap a seva on ens espera el nostre estimat collfurmic, on cada un agafa el seu ritme i cap a buscar el Km. 26,5.


                                                                                                                                                                                     
Reagrupament i per majoria absoluta es decideix no fer el mortirolo, no obstant arribem als primers a la cruilla del mortirolo i un servidor diu: Jo vaig a fer el mortirolo i com no! tots els companys s'apuntant al carro. gas a la burra i cap dalt que anem. baijada rápida cap a sant celoni on uns van cap l'eladio i altres cap a casa.
total 113Km i 2000 de desnivell.
Salud i kms que el cap de setmana vinent uns cap a la Brevet de 300 i altres cap a remences, molta sort a tots.
 
 
 
 

Socis