PER LA DIADA, TAMBÉ PEDALEM

dijous, 12 de setembre del 2013

Hola a tothom, en possem en marxa a les 8'00 amb les BTT, refiats de les previsions meteo, quasi no ens vem mullar però si que algun plugim ens va caure.
Ens juntem nou de colla per anar cap Can Massuet-El Far però pujarem desde la part alta de Canadà Park, no com tantes vegades per l'acostumada Vallgorguina-Casa Nova.
Després de fer trams per pistes, uns quant corriols, alguna punxada i bones pujades, en algo més d'hora i mitja arribem a esmorzar.
Trobem el terra bastant compacte i sense zones enfangades, aixó si, hi ha cada rec pel camí que fa respecte tant si et claves com si vas a parar a dins...
Com es La Diada, fem pais i ens demanem butifarres amb pa amb tomàquet, clar que si.
Sortim del restaurant ja tens aquella sensació de que l'estiu s'acaba; boirina, fa fresca i molta humitat.
Baixada ràpida a Canyamars per pujar a la Creu de Rupit, però no per les bardisses, sino per un camí paralel que si bé es més dur en el seu primer tram, es més agreït i maco en tota la part central.
De la Creu de Rupit agafem uns 200 mts. direcció Arenys, i de seguida ens desviem a la esquerra per fer aquesta sender, que empalma amb el GR cap a la Casa Nova, i d'on ja baixem a Vallgorguina per la via directa. El pas per la Hípica i la tornada per Olzinelles, Can Draper, tanquen aquesta ruta, distreta, tecnicament variada, fisicament completa i ciclable en un 99%.
Finalment 43 kms., prop de 3 hores i mitja de feina i uns 1200 mts. de desnivell acumulat.
Penjaré el track a Cicloide perque es una bona opció per pasar un bon matí o preparar alguna Pedalada.
Salut.


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite