BREVET 200 GRANOLLERS; RODANDO VOY, RODANDO VENGO

dilluns, 17 de març del 2014

A les 7'10h. del matí sortim quasi una quincena del Club a fer aquesta kilometrada, la primera prova llarga de l'any, disposats a invertir al voltant de les 8 hores totals, sempre que no hi hagin incidències.

Només sortir de Granollers i en els repetxos del perifèric, el grup principal es trenca en dos i som els Sant Celoni els que comandem a bon ritme el segon grup, galons que ens deixa "gentilment" la resta de randonneurs, de moment fins al primer control de Vilobí (km.65), però que es convertirà en la costum del dia; sempre tindrem companyia xupant roda.


Després de segellar a la benzinera ja tornem a montar un altre autobús, ara direcció al Llèmena, pasant per S.Dalmai, Estanyol, Mas Llunés, fins Bonmatí (km.85) on fem la parada al super per esmorzar abans del primer collet, el de Les Serres.
Estem animats i la calor ja es fa notar, i com encara anem d'hivern toca treure's perneres, buff's, guants llargs, en fi el que es pugui.

Entrem al Llèmena amb vent de cara i, com direcció Sant Aniol va picant amunt entre el 2-3%, intentem regular i fer relleus seguits, que encara queda molta teca. Girem a la esquerra i creuem el coll de Les Encies per arribar a Les Planes d'Hostoles (km.110), segon control, on aprofitem per omplir bidons, menjar alguna cosa rapida i preparar-nos pel llarg Osor. En Francesc es queda enderrerit a esperar al Joan Cortines que amb poc entrenament està petint i va rodant en solitari ja fa una bona estona.
Com pica avall, ben lleugers, agrupats i amb companys afegits, arribem rapidament a Anglés, encara que anirem perdent afegits per la ctra. d'Osor a mida que el ritme nostre, mantingut i matxacón, els va pulint amb la llima...

A partir de Les Mines d'Osor km. 6 dels 24 de pujada, ens separem de forma natural en petits grups per retrobar-nos de nou a S.Hilari, tercer control (km.149), on ja coincidim amb els Schleck's (Pino's Brothers) que havien tirat amb el grup capdevanter de Cardedeu fins S.Dalmai i on també ens trobem amb l'Avi Garcia que ha vingut a trobar-nos aquí dalt.

Aprofitem el Bar per menjar algo (inclús alguns com en Sergi i en Pla porten un tupper amb pasta), prendre alguna beguda ensucrada o cervessa fresca que ja venia de gust i més amb els 25ºC d'aquestes hores, passades ja la 1 del migdia.
Baixada a Arbúcies, i cap a Coll de n'Orri, primer avís que ens recorda a les cames la rodada que portem de prop de 170 kms.. La calor i les hores de sol encara que d'agreir, es fa notar però el ritme no afluixa i el bon humor no para. A més gaudim d'una estona de vent favorable, un miracle d'aquells que potser no veurem en un any :-)
Evidentment, tenim tentacions d'anar a l'Eladio al creuar per Sant Celoni (km.182), i poques ganes de fer les pujades de "trentapasses", Llinars i Cardedeu, però tenim els cotxes i l'ultim segell a Granollers, o sigui, que p'alante.
Aquest ultim tram de 15 kms. es fa llarg per alguns, com jo mateix, amb el llum de reserva fixe i on cada ultim repetxo es un Marie Blanque, però com tot te un final, arribem al Pavelló de Granollers amb 203 kms., 7'15h. de sillin (8'10 totals) i una mitja de 28 km/h. amb 2100 mt.de desnivell, que no està malament per estar a mitjans de Març. Un dia dur, però molt satisfactori i amb bona companyia com sempre, un plaer.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite