CRÒNICA BISBALENCA

dilluns, 3 de març del 2014

Hola a tothom, a les 7'30h., matí de cel blau i la seva glaçada sortim puntualment 34 companys recta d'Hostalric avall.
A 4-5 kms. petim la punxada de torn, i que serà la única incidència del matí. Ens queda una bona estona de ruta i kms. a fer, i que amb la barreja de personal que som i les diferents "potències de motor", fa dificil en aquests primers moments agafar bé ritmes i posicions; questió de temps. Per devant tenim un petit grup de randonneurs escapats amb els ens trobarem a Calonge.
A Sils i per la vergonyosa N-II veiem la evolució de les obres on ja hi dispossem d'un curt tram amb 1 mt. de voral per anar algo més segurs; ho veurem acabat algun dia?
Deixem Llagostera i seguim tots cap a la pujada del Romanyà on al cim 4 companys ens deixen i tornen de nou a Llagostera per esmorzar. No tenen clar fer els més de 150 kms. però tampoc els queda gaire per fer-los.

Baixada assenyada cap a Calonge per algunes zones humides i el fred que ens segueix acompanyant tot i el sol que fa. Ens agrupem de nou per esmorzar rapidament i en petits grups anem coronant La Ganga, coll curt, fàcil i agradable de fer amb poc desnivell i sense tànsit. El dia es manté espectacular i sense vent, que també es de agreir, el que fa que gaudim d'aquesta zona que ens apropa a La Bisbal plena de camps, prats i masies.
Som al punt de retorn, així que en pelotón, lleugers i a bon ritme prenem direcció Cruïlles i S.Sadurni de l'Heura per apropar-nos a Sta. Pellaia, coll distret i ben conegut que farem cadascú petint per lo seu i creuant-nos continuament amb ciclistes high level, algun Oreca, algun Esteve, i d'altres...en fi d'aquests que pesen 60 i pocs kgs. i medeixen més de 1'70 mt.
A Cassà organitzem l'autobús de tornada cap a a Caldes de Malavella i Massanes, possant bons xofers (Alan, Blai, Pedro...) devant fent relleus fins Sant Celoni. Gràcies de part dels que ens falta un puntet més.
La veritat es que el ritme en alguns moments ha estat alt, però tots ben agrupats, a bona hora i sense depenjar a ningú hem arribat a casa. Evidentment, el nostre fidel "amic", aquell que sempre ve de cara ens esperava a mitja recta d'Hostalric, i ho ha fet de valent; menys mal que erem a prop sino ja parlariem d'altres promitjos.
Finalment 153 kms., 5'15 de sillin i una mitja al voltant del 29 km/h. amb el que sumem de cara a la Brevet 200 de Granollers i per la Marxa Ports del Maresme, propers objetius d'uns i d'altres en 15 dies.
Bon recorregut, bon ambient de colla i com sempre: "ningún entrena..."
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite