SEGON ENTRENO CHALLENGE: PALESTRINS

dimarts, 23 de febrer del 2016

Hola a tothom, seguint la línea d’anar sumant “petiments” de cara a la prova de Girona, aquest soleiat diumenge 12 elements sortiem direcció Palau per enfilar-nos al potro de tortura que es la zona de Palestrins i Sant Elies. En 17 kms. ja portavem 900 de desnivell, contant que els primers 7-8 son quasi planers, la resta son matemàtiques. 
La primera pujada va ser la de Can Patirem per sobre de Vallserena, pista ample amb molts desnivells entre el 12 i el 24%, que ens fa "gaudir" una bona estona fins Palestrins on reagrupem, i aprofitant el dia espectacular i la bona temperatura, fem l’entrepà, recuperem l’alé i gaudim del paisatge. 
La baixada per la ràpida i pedregosa pista de Palestrins ens porta fins la cruïlla de Sant Elies on es torna a tirar amunt sense gaires miraments cap El Polell. Ara si, ja baixem directes volant fins a la part baixa del Torrent de Sant Elies prop del Castell de Fluvià, on fem un bucle de corriols i així ens treiem de sobre la sobredosi de pista ample.
A la plaça de Sta. Margarita omplim els bidons i per Can Marc, creuem La Tordera i “escalem” a Mosqueroles...pel rampot més heavy que hi ha; no te perdua. Anar sumant diuen alguns...ja.
Baixem un tram pel Dakar, desviament a la esquerra pel sender interior on anem a sortir molt a prop del Butano. Tornem a tirar amunt per la carretera i així empalmem amb la zona de l’Open, on ja acabem la ruta per Cal Gabatx, l’Institut i el Pallerola.


Es l’hora de la ben merescuda birra despres dels més de 1450 mts. en 48 kms. tots guanyats en desnivells de dos digits.
Salut i si el temps ho permet proper diumenge la volta al Massis.

2 comentarios:

Trekman ha dit...

I fins la propera k fem tard....
Jajaja
Salut

Trekman ha dit...

I fins la propera k fem tard....
Jajaja
Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite