L ÚLTIM TEST PER LA BARCELONA PERPINYA BARCELONA 2010

diumenge, 23 de maig del 2010

Dissabte 23/05/10 ÚLTIM ENTRENAMENT B.P.B.

A les 6,15 a la mateixa hora que sortirem el proper dissabte, sortim de Sant Celoni en Francesc, en Pedro i Jo per fer l últim entrenament de llarga distancia que ens portarà a veure si ens anem acoplan uns al altres a fi de portar a bon terme la marxa del proper dissabte de 606 Km.



Sortim de cara a Hostalric amb una sortida de Sol espectacular.















Arribada al Coll d´Condreu
Arribem a Sant Esteve d´ en Bas i fem un petit entrepà pujant seguidament el port de Condreu de 1010 mt. Baixem cap a Cantonigros, Sta. Maria de Corcó i Roda de Ter,Sta. Eugenia de Berga i Taradell, aquí ens aturem un moment a fer una Cocacola dons aquesta part del recorregut tal com diu en Francesc es fa una mica pastosa, s´enganxa i aixó que només portem poc mes de 100 Km. (com serà el proper dissabte que ja en portarem 480 ???), el ritme segur que serà un altre.

Pasem per Folgueroles, i per sota la C17 agafem la Crta. de Malla cap el Coll de la Pollosa, aquet al fem prou bé, fa sol i el dia es agradable son les 12 i poc del mati, pujem a Collsuspina i arribem a Moiá.


EL PAISATGE DE CATALUNYA ES SENCILLAMENT "ESPECTACULAR"



((Encara que e s una mica aviat ens parem a dinar una mica, mentre tant passa en Manolo, ex president del C.C. Granollers, s´ atura ja que el Francesc el coneix, i es queda a fer una pasta amb nosaltres.
























LA FORÇA DE LA MENT, Com ell diu, els cos cada certs anys fa una evolució i s´adapta al que la teva ment es capaç de desitjar.

Es curiós, aquest home per caminar per el carrer te que anar amb crosses, dons va tenir un greu accident de treball i va quedar invàlid, però amb la força de la constància i amb l´ ajuda de la seva gran afició a la Bicicleta es capaç de fer amb un mati mes de 100 Kms al seu ritme, com ell diu sense molestar a ningú.

Ell diu, si tens algun metge que et diagnostica que deixis la bicicleta, (no ho facis) pot ser mortal.
No creu que aquestes hores sigues viu si no fos per la seva gran afició.

Tot una lliçó de com una persona es pot rehabilitar físicament amb la força de la voluntat. (Si vols pots).))


Ben dinat agafem la carretera de Calders i direcció Monistrol de Calders, fem el Coll de Lligabosses que també farem el proper dissabte, Sant Lorenç Savall i Castellar del Vallés on fem una petita excursió per els poligons, dons ens hem despistat, seguidament anem cap a Sentmenat i direcció Granollers on ens parem a la betzinera de la sortida direcció Sant Celoni a fer l´ última Coca cola i posar-nos el canguro, dons cauen 4 gotes que no arriban a mullar-nos.


Arribem a Sant Celoni amb 254 Km. a les cames amb sensacions que donem per bones.


El proper dissabte a les 6,15 sortirem del Velòdrom de Barcelona els 180 ciclistes inscrits, disposats a fer aquesta Ciclomarató, pensem que passarem per Sant Celoni al voltant de les 8, ja ens agradaria que os ho munteu per acompanyar-nos un tros, com us podeu imaginar que el ritme no serà gaire fort, dons encara ens quedaran molts Km. i hores per davant.


El nostre grup si no hi ha res que ens ho impedeixi farem com el 2008, tota la marxa sencera sense dormir, només pararem a menjar.

En el 2008 hi vam estar 31 hores i 49 minuts, encara que sobre el paper era mes dura que aquesta i ens va ploure durant unes 8 hores.

Això es el previst, el que fem, el temps i la carretera ho posarant al seu lloc.


Nois gràcies per llegir-nos.

Salut

2 comentarios:

KUKI ha dit...

Molta salut,forçes i cames per disabte.Sou uns campions, ruters de sanse.Jo m'apunto per fer uns kms. amb vosaltres.

Joan Garcia "rally" ha dit...

Jo també, ja he pensat una ruta pel dissabte per anar amb vosaltres. Ja ho penjo en un parell de dies.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite