CRONICA RUTA GUILLERIES (2)

dissabte, 1 de maig del 2010

Avui fent honor al dia, hem fet una ruta de currantes, per dura (sobretot per mi al final) i pel temps capritxós que ens ha fet.
Hem arrancat uns 17 o 18 de Les Borrelles, que hem aumentat al pasar per Palau i S.Esteve on s'han unit varis components mes.
Pujant Collformic cada un al seu rotllo, perque quedava molta teca i aixó a la llarga sempre te un preu. A dalt, en Santi no ha vist clar el cel i ha tirat avall, mentre els altres hem baixat cap a Balenyà, Taradell, Sta. Eugénia de Berga (retaurant tancat) i fins S.Julià de Vilatorta on ens hem dividit per esmorçar: uns a invair la pastisseria i d'altres al bar. Aqui ens hem separat per la diferencia horaria entre uns i altres.
Fins aqui tot bé, el sol ens havia acompanyat, no feia gaire fred, poc trafic,excepte el micromachine que ha dedicat un quart d'hora per adelantar-nos, però quan aribavem al coll direcció al Eix i a Osormort ens ha caigut un bon xàfec que ens ha decidit a pujar directes per l'engantxós Coll de Buc on en Cuqui ha puntxat i hem vist una curiosa mini-manxa de peu tipo Doraimon del amic Jordi Pino.
A Espinelves com semblava que S.Marçal estava clar, hem decidit fer les rampes, inclús pensant en acabar pujant les Antenes desde Sta. Fe, però al coll de Bordoriol de nou un altre xàfec mes seriós. I "hasta aqui puedo leer" perque arribant a la creu de S.Marçal, la meva Roubaix ha clavat el pedalier pel problema del cuadro i no podia fer res. Trucada de rigor al Racc cassolà (o sigui, a la dona) i caminada de pujada de 4 kms. amb la bici i les Sidi, que no es el mes adecuat per fer turisme de l'estil conveià, fins que ha arribat el cotxe. Per cert el bosc està espectacular.
La resta del grup han continuat perque seguia plovent i tampoc podian ajudar-me.
He trobat mes tard al Jordi Castells que també m'ha ofert ajuda i dos ciclistes de Vic igual; moltes gràcies a tots. Salut.

2 comentarios:

JOSEP Mª PLA ha dit...

Entrenes tant, que aquets cuadros no aguanten.
Tindràs que comprarte una de ferro igualt que´les d´abans.
Aquelles si que no es trencaben.
Tindrá l´excusa de cambiar de bici murriiii.

Salut

Joan Garcia "rally" ha dit...

Ja està en marxa un Scott CR1 que no CR9, eh!!!
Estreno a "Remences".

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite