CRÓNICA PRIMAVERAL PER LLÉMENA

diumenge, 16 de maig del 2010




La sortida del grupet de 12 a les 7'00h del matí ha descartat a dos despistats (en Cuqui i en Cabrera) que han sortit mes tard, i amb els que ens hem trobat amb el primer al tiberi propiament i amb el segon a Sant Hilari. En Jordi Pino ens ha acompanyat fins Sils i despres cap a casa: tot un detall.
Rodada cap a Girona a ritme constant fins S.Martí de Llémena amb fresca però amb un sol i un cel blau que ja no recordavem.
Al restaurant, despres d'arreglar al Zapatero, la Formula 1, el Barça i el Madrid, hem canviat la cadira pel sillin i cap a la fàcil pujada de Les Serres, baixada a Bonmatí i cap a Anglés a atacar Ossor.
En Vador i en Maurici (parella de fet en aquestes pujades) han marxat a buscar intimitat i despres un "gruppo inseguitore" format pel Rafa, l'Olivé, en Manolo i jo hem intentat trencar l'encant. El reencontre ha sigut a entrant a S.Hilari on hem fet un reagrupament general. Donada l'hora, hem decidit baixar directes a Arbucies, el Coll de n'Orri i Breda, carretera per anar directes a fer una birreta a l'Eladio previa a la sortida de la Formula 1.
Total uns 140 kms, casi 5 hores de sillin en un dia amb bon ambient, sol, una bona mitja i sensacions bones per tothom; la veritat es que ningú entrena...Molta salut!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite