ENTRENAMENT DELS RUTERS DE SANT CELONI

dilluns, 17 de maig del 2010

El Sol ja despunta a primera hora del mati a la zona de Mallorquines.

Crònica d´ una sortida d´ entrenament pur i dur.

Tal com havíem esmentat el dissabte dia 15 de Maig L´ Avi Garcia en Francesc Garcia i i jo hem anat a fer l´ entrenament previst de cara a la Barcelona Perpinya Brcelona del dia 29 i 30 .

En Santi Abel i també en Pedro Gomez s´afeixeigen al grup de sortida.

Quant encara el sol no ha despuntat al horitzó, son les 6,15 del mati, fa fresqueta i les cames lis costa rodar, mica en mica fent relleus i sense pressa però sense pausa anem pedalant cap a Hostalric, al arribar a prop de Mallorquines ja comencem a veure el Sol que ens acompanyarà quasi tota la jornada.
A la llarga distancia no hi ha cabuda per anar de costat, o m´aprofito o t´aprofites, sempre a roda.

Passat Sta. coloma de Farners ens be a trobar en Lluis de Llorá que també entrena per fer la mateixa fita que nosaltres 600 Km. non stop el proper dia 29 i 30 de Maig, per ho fer-ho amb una mica de condicions necessitem un bon entrenament.


















D´ Angles cap a Les planes el vent ens dona de cara i fent els relleus preceptius el camí no es tant feixuc, tots portem a sobre un bon esmorzar i les corresponents barretes, entrepà com per no tingué de parar a menjar per el camí, dons un bon entrenament per a la llarga distancia així ho requereix.

Arribem ha Olot i l´ avi Garcia es queda a fer uns toms per la zona, dons encara es recent de la caiguda i li fa mal el braç per les pujades, nosaltres 5 continuem per Capsacosta pujant a un ritme brevetero (una mica menys que les marxes), dons es important regular sempre, Sant Pau de Seguries, Sant Joan de les Abadessas, Ripoll i comencem Coll de Cannes, dur, dur, mica en mica anem pujant, les cames es queixen, portem 125 km.


















Sembla que no s´ arriba mai, però per fi, ja som dalt, ens abriguem amb el cangur, i cap Olot de nou, a mitja baixada el Mossos aturen unes motos de petita cilindrada que no tenien gaire cura de la nostra seguretat, ens demanen si volem denunciar-los però aquesta no es la qüestió, sols que vagin amb compte.

Una volta hem pasat per el túnel de Sant Esteve d´ en Bas ens retrobem amb L´ Avi Garcia i enfilem cap a Sant Feliu de Pallerols on ens aturem a dinar a Cala Matilde.

Seguidament enfilem carretera i a un ritme prou viu arribem a Sta. Coloma de Farners on en Lluís ens deixa, dons sembla que pot caure alguna gota.
Tenim una mica de sort, ja que a la zona de Massanes, quant passem ja ha plogut i ens en lliurem.

Passant per el radar d´ Hostalric en saluda en Pep Ballus, però nosaltres amb la feina que s´ens acumula, no el reconeixem.
















Arribant a Gualba, ja no estem per gaire alegries, hara una cama hara l´altre fins arribar a casa.

Les cames fan prou mal, la resta del cos també, però hi una dita del Avi que diu (tal com entrenes jugaràs) dons això.

Gas a la burra que el partit está a prop.

Han estat 245 Km., hem sortit a les 6,15 i hem arribat a les 16,30.

Salut

1 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Pues l'Avi no va tindre prou i encara ens va acompanyar el diumenge sumant 140 kms. als del dissabte.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite