S´ACOSTA EL DIA DE LA B.P.B. 2010

divendres, 21 de maig del 2010


















FOTO DE LA SORTIDA L´ANY 2008


180 ciclistes prendran part a la tercera ciclomarató catalana BPB

Notícia publicada el 18-05-2010

Un cop tancada la inscripció, seran 180 ciclistes els que s’enfrontaran al gran repte de la llarga distancia, la 3a edició de la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona, la BPB 2010, que la Comissió de Cicloturisme de la FCC organitza els dies 29 i 30 de Maig.

La Ciclomarató es homologada per l’ Audax Club Parisien com una “Brevet dels Randonneurs Mondiaux de 600 km”, i dona dret a la pre-inscripció per la Paris-Brest-Paris 2011. La BPB recorrera varies comarques de Catalunya, el Rosselló i el Vallespir francés amb un total de 610 km i 7200 m de desnivell positiu acumulat.

La Ciclomarató s’iniciarà al Velòdrom de Barcelona, a les 6 hores 15 minuts, del dissabte 29 de Maig i s’establiran controls de pas a Cassà de la Selva, Vilajuïga, Saint Cyprien, Amelie les Bains, Maçanet de Cabrenys, Banyoles, Sant Esteve d’en Bas, Folgueroles y Calders, nou control on els participants hauran de fer segellar el carnet de ruta.
El pas per cada control es farà obligatòriament entre una hora d'obertura i una de tancament esmentades en el carnet de ruta, i calculades a una mitjana mínima de 15 km/hora i una mitjana màxima de 30 Km/h.. El temps màxim per efectuar el recorregut és de 40 hores, es a dir fins a les 22,15 hores del diumenge 30 .

En tots el controls del recorregut i a l’arribada, l’Organització disposarà d'avituallament complert gratuït, així com unes àrees de descans amb matalassos i mantes als tres punts de control (Maçanet, Banyoles i Sant Esteve) establerts en horari nocturn.

Tot el recorregut estarà senyalitzat, i es facilitarà el transport de bossa /sac de dormir / motxilla personal als diferents punts de control.

En el portal de la Ciclomarató, www.bpb600.cat es pot consultar tota l’ informació, la reglamentació particular de la BPB,i el full de ruta amb el quilometratge, l’altitud i també podeu descarregar el mapa del recorregut així com els tracks per al GPS.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite