CRONICA BREVET 400 MANRESA

dilluns, 3 de maig del 2010

Som dilluns i tinc un constipat d´allò mes fort, el coll inflamat i queden quatre dies per fer la brevet de 400 km que per a mi no es poca cosa.

Metge, antibiòtic i a esperar el divendres a veure com estem.
En Francesc també te molèsties al genoll, i l´ avi Garcia per postres el dijous cau a la recta de Hostalric i te un colze ben inflat.

Ens truquem al divendres i quedem per anar a fer la Brevet junts amb en Ramon, en Pedro i en Pitu, tots del Club Ciclista Sant Celoni.( La crònica d´en Pitu Ramón i Lluis la faré apart dons aquesta ja la tinc feta d´ahir).

Com a cada Brevet ens trobem a les 4 del mati per anar a Manresa, dons la sortida es la les 6.
Aquest any som molts mes ciclistes dons prenem la sortida 104 dels 109 inscrits, això de les brevets cada vegada enganxa mes.

Salutacions al companys i coneguts, xerrada de les batalletes de cada un, recollida del carnet de ruta.

Moments abans de sortir, PAM ens saluda un llampec i tro seguit de unes gotes per dir-nos que a un hora o l´ altra ens enviarà una dutxa.


Les 7,43 del mati i ja estem anem un darrera l´altre per aconseguir les nostres fites
Sortim cap a Odena, Igualada, les primeres unitats ja han fet forat i no els veurem mes, la resta mica en mica anem posant-nos al nostre lloc, a Coll de Goda ja cada un està en el seu grup, nosaltres amb els de Bici Baix de Molins de Rei que com cada brevet anem fent la ruta junts.

En Pedro, es la seva primera Brevet i el seu cumpleanys "felicitats"
En el Km. 78 a la Betzinera de la Cruilla amb la C-14 primer segell, i parada a menjar una mica, dons ja fa unes quantes hores que hem sortit de casa i tenim que posar alguna cosa a la panxa.

En Ramón un altre de nou a la Brevet de 400.


Components de la colla que hem anat fent durant el dia
Seguim cap a Borges Blanques (per carreteres en força malt estat) Juneda, Lleida, d´aquí anem amb direcció Binefar per el lateral de l´ autovia amb unes rampes que per no perdre el pilot força nombrós ens exigeix posar-hi tot el que tenim a les cames, buffff costa però desprès ja recompensa, dons el vent de cara a la cua del pilot quasi no es nota.

Per cert, algú d´ un altre grup es veu que ha passat per l´ autovia i li ha caigut una multa. Compta, les senyals de prohibit bicis .


L´Avi Garcia "incombustible" no hi han paraules !!! 71 anys !!!
Arribant a Binefar la Colla de Sant Celoni, els de Molins de Rei i dos de Castellbisbal ens parem a una betzinera a beure i menjar una mica, dons encara queden uns 60 Km. per Benabarre i necessitem posar mes benzina.

Seguim per S. Esteban de Litera cap a Estadilla (carreteres en força mal estat) on tornem a segellar el carnet de ruta nova parada per beure una mica i ja direcció Benabarre per dinar.

En primer terma en Francesc Garcia, el Presiden del Granollers i l´Avi
Arribem just abans que ens caigui un bon xàfec, ja ens estava amenaçat feia estona, però de aquesta ens en hem lliurat .
Dinem un bon plat de macarrons i un segon a escollir entre carn o peix, segons el gust de cada comensal.

L´ avi Garcia que abans de ahir va patir una caiguda amb la bici, i que te un colçe prou inflat, es posa gel durant l´ hora de dinar i es pren un antiinflamatori que sembla que l´ anirà be.

Som força colla, de Banyoles, Granollers, Castellbisbal, Vic, Sant Celoni, i segur d´ algun altre.

A fora plou i ja es hora de sortir, dons toca abrigar-se amb el que portem, d´ aquí fins a quasi Alfarràs toca mullar-se però per sort torna a fer bons temps i arribem a Balaguer on agafem direcció Pons, ja portem 290 Km. de ruta.

Aquí jo diria que es un dels llocs que costa força de passar, dons els km s´ acumulen i les cames i la ment es queixen, diria que es una barrera invisible que costa de superar, dons hi ha unes rampes prou llargues i feixugues que fan cada una d´ elles un repte a superar, i quant una s´ acaba ja n´ arriba un altre, i així fins arribar a Pons, dons ja sabem que hi haurà parada i berenar - sopar.

Foto feta per el Taxo de Castellbisbal (merci)
Aquest repte dels 300 Km per a mi es un dels punts que mentalment hem de saber superar, dons si tens clar que el moment dolent ja passarà, acaba passant.

Pons, segell, parada i fonda, ens preparem per fer l´ última tirada, quedant uns 70 Km. però està fosquejant, el cel sembla que aguantarà, llums, armilles reflectants, perneres, botins etc.
Cada un amb el que te previst.

Hi ha gent que porta moltes coses i d´ altres que molt poques a gust del consumidor.

A l´ entrada de Torà hi ha un rotonda sense llum i un dels integrants de Granollers cau sense danys, en aquest moment es posa a ploure, això fa que en posem tots el que portem per la pluja que ja no ens deixarà fins a Manresa.

Amb l´ aigua la ruta es fa força mes feixuga, es sua més i convé beure sovint, dons si no es beu, la musculatura es queixa, entre glop i glop van passant el km. amb sembla que no arribarem mai, però vaig observant a la resta de companys i tots fan la mateixa cara de circumstancies, metre a metre, quilòmetre a quilòmetre anem apropant-nos a Manresa on ens esperen els membres de La Penya ciclista Bonavista per posar l´ últim segell d´ avui.

Per cert al arribar a Manresa em fet una petita excursió per la ciutat, dons el capdavanters del grup sembla que no anaven gaire vent fitxats dels carrers que es tenien que creuar.

Algun ja començava a renegar, dons a aquelles hores de la nit no son moments d´ anar d´ excursió. (anècdota simpàtica que no fa mal).

Arribem a les 11,45 de la nit, som uns quinze dons durant el dia, mica en mica cada un ha agafat un lloc en el pilot, a vegades per coneixences i altres per casualitat, tots anem al mateix, al que ens agrada, la llarga distancia.

Nois, fins a la propera, serà el dia 29 i 30 de Maig a la BARCELONA – PERPINYÀ – BARCELONA

2 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Sou uns toçuts de la ostia. Un amb antibiotics, l'altre amb anti-inflamatoris,un altre amb el genoll tocat, sota la pluja, llevar-se a l'hora de prendre gin-tonics, etc.etc. i a sobre acabe-ho. Ja es veritat que "mala hierba nunca muere" (amb carinyo,eh!)
Enhorabona a tots, perque sou uns cracks!!!!

lluisinstal.lacions ha dit...

i aixo amb una becicleta si usdonan un vespino ni te cuento

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite