CRONICA DELS AMB SOL, PERÒ MOLT VENT

dissabte, 3 d’abril del 2010



Està vist que aquest 2010 la meteo no ens combina res de bó, si no es una cosa es un altra.
Avui a les 7'30 ens hem juntat 12 escapats de casa per anar a pedalar una mica pel Montseny. Hem tirat cap a Arbucies, per fer el Coll de Ravell on com pasa sempre en aquestes pujades llargues, es punxa, es planta un pi, es fan aigües menors, s'explican acudits, es dona algun pal, etc. Fins aqui en Jordi Monrabà ens ha fet companyia.
La paradeta per esmorçar (pasta i café) estava previst fer-la a S.Hilari, però alguns insurrectes que sembla que no havian sopat, han iniciat un motí i com teniem que pasar per devant d'un centre de pecat com son Els Cortals "p'allá que vamos" a fer els honors corresponents a la nostra cuina catalana; com deia aquell "a Bodas me convidas".
Despres del comercio i el bebercio al arribar a S.Hilari, el Cunyao, en Santi Abel i l'Agustí de Palau han tirat directament a S.Celoni per problemes d'agenda.
La resta cap a Ossor (crec que es fa mes llarg de baixada que de pujada), hem agafat per L'Estanyol on el Deu Eolo ens estava esperant. D'aqui fins Sant Celoni (per Salitja,Sta. Coloma i Massanes), relleus i mes relleus per intentar salvar els mobles i les cames del fort vent frontal i lateral. Aixó si amb un desitjat SOL.
Finalment 130 kms., unes 4'45h de sillin i uns 1600 de desnivell. Mañana más....si Sant Pere ens respecta i no plou. Salut i gas a la burra.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite