BREVET 300 GRANOLLERS: SEGELLADA!

diumenge, 12 de maig del 2013


Hola companys, uns randonneurs habituals, d'altres d'ocasionals, vem anar ahir a fer una "volteta" per terres gironines, on ens portava aquesta Brevet ben organitzada pels companys del C.C.Granollers i amb els que varem compartir una bona estona, sobretot amb el seu presi, en Joan Zarrias.
David, Francesc, Diego, Josep Mª Pla, Sergi, Joan Cortines, Pedro i jo sortim a les 6'10 del matí. Més tard, a Hostalric s'ens uneix l'amic Manolo fent un acte de prudència i respecte a la llarga distància. 
L'Avi Garcia va adelantat; per cert, trigarem en trobar-lo en només uns 145 kms...quin personatge!!!


Al ser una prova de resistència, la sortida es bastant relaxada. De seguida es forma un grupet d'uns 20, 30 companys, amb els que anem rodant junts i deixant enrere el Vallés Oriental i La Selva, encara que a la pujada del Romanyà, queda una mica trencat abans de baixar al primer punt de control, a Calonge, sobre els 100 kms.
Segellem, aprofitem per esmorzar una mica, omplir bidons i buidar les olives. Anem bé, cap incidència, mitja propera als 30 km/h., i la meteo ens acompanya. El dia promet.

Camí de terres empordanesses, travessem per La Ganga, baixem a La Bisbal, i prenem la C66 direcció nord, cap a Verges. Tornem a ser un bon grupet de 15-20 unitats que lluitem amb un vent en diagonal, però ens treballem uns relleus on tothom va entrant sense problemes....quasi, quasi com en les cicloesportives!!!.
A la benzinera de Vilamacolum km. 145 tenim el segon control. Es obligat aprofitar aquestes parades per sol·lucionar les necesitats que un tingui: beure, menjar, segellar, alleugerar-nos de roba, en fi, que aqui no et pots encantar, el relotge no para i s'ha d'arribar de dia. 
Per tranquiles carreteres interiors anem avançant per Castelló d'Empúries fins a Vilajuiga km. 165, cap el tercer control del dia, el punt geogràfic més llunyà i que marca ja la tornada.
Estem ben sincronitzats, mantenim un ritmet molt decent a una mitja de 29 km/h., bones sensacions i bon rotllo amb companys d'altres clubs que s'han anat afegint a nosaltres. Tornem a ser uns 20 ciclistes.

Deixem de costat Figueres per les afores i rodant per unes tranquiles carreteres ens anem acostant de nou cap a Les Gavarres. A S.Jordi Desvalls km. 200 i pico, parem a dinar.
Ben entaulats (que us pensave-ho?): amanides, butis, bistecs, truites, acompanyat amb patates o mongetes, birra, coca's, vinet, café i de nou gas a la burra que només ens queda l'equivalent a una sortideta dominguera...
Els Àngels, ja es durillo en condicions normals, amb els 215 kms. imagineu-vos quina il·lusió pujar allà dalt a segellar. 

Possem un ritme sense forçar, pensant més lluny, al menys jo, perque encara queden unes pujades que amb l'acumulació de kms. es convertiran magicament en "colls" com els de Mallorquines,Massanes, Villalba Saserra, Cardedeu entrada i sortida, i l'Hospital a Granollers. Arribada al Santuari, havent fet una bona pujada i petint menys del que pensavem.
Amb 3 o 4 companys més afegits anem fent cap a Cassà, Caldes de Malavella, Mallorquines. A partir d'aquí fent relleus de nou, son en Manolo (fins Hostalric), en Francesc, en Sergi i un company del C.C.Granollers els que porten el pes per Massanes, la recta d'Hostalric i fins Llinars; els altres entrem ocasionalment, tot i que ens trobem bastant bé, les cames no estan per gaires festes.
Superada la tentació a Sant Celoni d'anar cap a casa, apretem cap a Granollers per la carretera de tota la vida, entrant per l'Hospital i fins la zona esportiva: ultim segell, feina feta i molt ben feta en un dia collonut de bicicleta.
Finalment 11 hores pedalant, 308 kms. a 28 km/h. i 2500 mts. de desnivell acumulat.
Bona feina d'equip tot el dia, ben organitzats i sense cap incidència, averies ni problemes físics... sembla mentida en tants kms.
Salut.


1 comentarios:

JOSEP MARIA PLA ha dit...

Molt bon rotllo, i un gup molt maco, j'ens agradaria que a la de 400 i vingèsmes gent.
salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite